Pro 140.103 (snad jsem to nezkomolil.
1. Co funguje jako katalyzátor, tak to je katalyzátor. Co funguje jako sítko, tak je to sítko. Na mé 420 katalyzátor skutečně funguje. Jediná nevýhoda tohoto řešení je, že se tato část hodně zahřeje a oproti normálnímu výfuku je déle horká. Já jsem také tomuto řešení na 2T motoru moc nevěřil, ale skutečně funguje. Na motor 42ccm přece nebude katalyzátor jako u auta s 1900 ccm.
2. Jak jste přišel na 5%?, nikde jsem nic takového nepsal. Jinak si myslím, dokonce jsem přesvědčen o tom, že řetěz je na řezání a ne na broušení. To že mohu řetěz víckrát nabrousit neznamená, že s ním také více nařežu. Že někdo přinesl roztržený řetěz a že to byl zrovna Stihl přece nevypovídá nic o kvalitě řetězů Stihl, nevíme co se stalo, proč a jak praskl, jaký je podíl uživatele. Pro informaci používám na 361 picco řetěz na podélné řezání a bez problémů. Řezal jsem s ním i min 200 let staré dubové trámy 22cm široké na fošny. Žádný picco řetěz jsem neroztrhl. Používám ale ke každému řetězu jinou řetězku. Tady jsem trochu přichlazoval vodní mlhou (postřikovačem)
FO