Já jsem mluvil s prodejcem Husqvarny.A o pile mi říkal toto: Je to nový model, motory v těchto pilá by měli mít větší kroutící momenty než předchozí motory-ještě neodskoušené od nikoho jsem neslyšel ano nebo ne...,dále úpravy z důvodu ekologie a další prostě novinka na trhu
Jestli budete opravdu dřevo těžit myslím třeba 50m3 ročně(kácet)-pila stačit bude ALE nesmíte na ní tlačit, poslouchat pilu, nedusit ji atd.Důležité je mít pořád ostrý řetěz, kvalitní benzín olej...,správná údržba
Někdo si koupí stihl Ms 180 a pracuje s ní v lese nařeže s ní 50m3 ročně a pila mu frčí pořád dál.Někdo si zase koupí Stihl ms 310 pracuje s ní jen okolo chaty a za měsíc ji přinese totálně zadřenou, nebo něco---no co na to říct-je to prostě jen o údržbě...
Z důvodu že je to novinka bych doporučoval na tuto práci spíše osvědčené pily v cenové relaci buď Dolmar 350 1,5kw, nebo Solo 643IP 2,0kw
Zvzhledem k tomu že nikdo nemá pořádně praktické skušenosti nedá se říct ano bude stačit ani ne nebude stačit, uvidíme ještě podle množství dřeva které napíšete