Kterou pilu MS 362 anebo MS 391

host - 38.68 (?)
6.12.2015 13:25

no ked máte vy dojem tak to bude na 100% pravda.

Len ešte bi ste mohli sem dať Váš dojem o tom kde konkrétne sa vyrába a aké použiteľné rozmery na 555 a 560 sa dajú dodať

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 187.224 (?), 6.12.2015 9:31

Svíčka, filtry byly měněny preventivně, společně s údržbou jiné techniky. Ohnout lištu je takový umění, jako odřít auto, jde to i když nechcete. Co se týče elektroniky - díky elektronice mi shořelo letos na dálnici auto, takže si o tom myslím svý.  cheeky     j.c.

host - 140.103 (?), 6.12.2015 11:36

Nezaměňovat elektroniku s elektroinstalací, to jsou 2 naprosto odlišné věci.  Mě chytla před 20 rokama stará škoda 120 a pochybuji, že to bylo skrz elektoniku. Naštěstí jsem bleskově zastavil, vytrhl baterku a zabránil nejhoršímu. Jak se dostanou dráty na kostru odpor udělá svoje. Před měsícem jsem nabíjel baterii z auta a díky totálnímu vyšťavení jsem ji musel přemostit drátama s ještě jednou (nabíječka Bosh co mám pokud je baterka hin nerozezná baterku a nezačne nabíjet), tak vždy vezmu ještě jednu baterku, přemostím drátama do série póly a nabíječka pak teprve začne nabíjet, po 5 minutách už dráty můžu oddělat a nabíječka se už chytne. Nicméně, abych se dostal k podstatě, neměl jsem zaizolované dráty, tak jsem musel použít vázací drát a při nasazování (skrz póly jsem musel do kříže) jsem nechtěně brnkl dráty o sebe, během desetinky sekundy jsem měl na prstech seškvařenou kůži, jo odpor to je sviňa blush

Elektronika v pile nemá 12V baterii, po deseti nádržkách nemusíte lítat na seštelování, při změně čistoty filtru opět zareaguje na nastaví ideální bohatost, já navíc měním často benzíny - Aspen, Vervu 100, dříve i 95 a pila automaticky přizpůsobí karbec oktanovému číslu a poslední věc Stihl 362 M-tronic má místo 3,4KW, zvedlý výkon na 3,5KW. Za mě elektronika rozhodně přínos a pro amatéra zvlášť, co jsem poznal docela dost "profíků" kteří se o stroj starají stylem (po šichtě šup do kouta a údržba žádná) tak i pro takové, což je odhadem 70% z nich.

host - 233.88 (?), 6.12.2015 12:00

Ano, elektronika je dobrá, když se neporouchá, ale co když mě odejde po záruce a výměna bude asi pěkná pálka, opravit ji nepůjde. Husqvarna by mě taky nevadila, servis není daleko, ale úroveň je žalostná, po odchodu do důchodu starého servismana a nástupu mladšího hladovějšího, agresivnějšího jsem se rozhodl, že zůstanu u výběru výše uvedených značek. Navíc je ta 362 ve slevě teď myslím kolem 18.500,-. Tak pořád nevím.

host - 41.119 (?), 6.12.2015 10:20
S 560 se jděte do háje, můj životní omyl. Naštěstí jsem se jí přes bazoš zbavil. Nebyla na ní jediná součástka nevyměněná a v servisu se na mě dívali, jako na exekutora. A s 5.6 kg jděte do háje taky větší vergl jsem v ruce neměl.

host - 38.68 (?), 6.12.2015 12:16

Takže Stihl nevie vyrobiť karburátor.Musim povedať že na pílach je to už možno 50rokov pravda.No a pravda je aj to že Husqvarna nevyrobila karburátor  nikdy.Vždy ho len kúpila.Husqvarna nevie vyrobiť ani poriadny valec s piestom.Nevie vyrobiť reťaz.Neni schopná zosmoliť ani vlastnú lištu a mnohokrát ani vlastnú konštrukciu celého stroja.

Čiže poskladajú dohromady stroj ktorého kompletne najdôležitejšie časti ani nie sú schopný vyrobiť.To im však vôbec nebráni klamať a uvádzať polopravdy.

host - 140.103 (?), 6.12.2015 12:55

Mám takový dojem, že Husqvarna vyrábí svoje lišty Techlite.

host - 38.68 (?), 6.12.2015 13:25

no ked máte vy dojem tak to bude na 100% pravda.

Len ešte bi ste mohli sem dať Váš dojem o tom kde konkrétne sa vyrába a aké použiteľné rozmery na 555 a 560 sa dajú dodať

host - 38.192 (?), 6.12.2015 14:27
Je mi jedno, estli umí vyrobit karburátor nebo neumí. Koupil jsem pilu se jménem, který má tedy mělo zvuk. 560 je vergl kterym u mě huska skončila. Tisíc keců nenahradí prožité perepitie s tímhle verglem.

host - 140.103 (?), 7.12.2015 12:24

Máte to i v popise, je to první lišta svého druhu na trhu z logiky věci se z toho dá usuzovat, že si ji Husqvarna sama navrhla. To, že nemá fabriku a nechala si ji vyrobit od subdodavatele je věc podružná. Jaké velikosti lišt se dají koupit máte na stránkách výrobce, klasika velká lišta na 562 se normálně dodává.

host - 33.249 (?), 7.12.2015 12:43

Z veľkým uchytením sa dodáva až 1 rozmer 20 palcová - tj 50cm.Koľkokrát ste taký meč videli na píle z obsahom 59ccm.

A čo všetko sa dá usudzovať podľa napísaného?

Podľa toho čo píšete vy sa dá usudzovať všeličo.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz