Jakou pilu na zahradu

host - 176.91 (?)
20.1.2015 14:09

A jako skoro vždy, máte pravdu. Akumulátorovou, jak se tu doporučuje a hlavně neplatí (nefinancuje), tak tu si může dovolit švýcar. Motorovou, tak to bych vyřezal za dopoledne celou zahradu.

A proto doporučuji tuto pilku na větve zavírací Extol 40 cm, kterou jsem si koupil spíš ze zvědavosti za 89 kč. Každý rok se za ty prach dá koupit nová. Řeže tak dobře, že běháte po zahradě a vyhledáváte, co by se dalo ještě uříznout. Mohl jsem si vybrat. Buď shánět nový list do Fiskars zahradní zasouvací pilky, která je už starší a jak jsem zjistil neřeže dobře jako ta levná. List jako náhradní jsem nenašel.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 176.91 (?), 20.1.2015 14:09

A jako skoro vždy, máte pravdu. Akumulátorovou, jak se tu doporučuje a hlavně neplatí (nefinancuje), tak tu si může dovolit švýcar. Motorovou, tak to bych vyřezal za dopoledne celou zahradu.

A proto doporučuji tuto pilku na větve zavírací Extol 40 cm, kterou jsem si koupil spíš ze zvědavosti za 89 kč. Každý rok se za ty prach dá koupit nová. Řeže tak dobře, že běháte po zahradě a vyhledáváte, co by se dalo ještě uříznout. Mohl jsem si vybrat. Buď shánět nový list do Fiskars zahradní zasouvací pilky, která je už starší a jak jsem zjistil neřeže dobře jako ta levná. List jako náhradní jsem nenašel.

Libor70 - (4) - 116.74 (?), 15.2.2015 15:48

Dobrý den, od svého posledního příspěvku na tomto vláknu už uteklo celkem dost času a já jsem prolezl hodně diskusních vláken o hobby pilách a také jsem se něco dozvěděl od známých a kolegů a tak jsem tu chtěl za všechny příspěvky a rady poděkovat.                                                        
Vím jedno, že Mountfieldu se vyhýbám obloukem a že můj velký favorit je Stihl tam se rozmýšlím mezi MS211 a MS231, další značkou je Dolmar a tam mezi PS 350 C a PS 420 SC. Co na moje tipy říkáte a jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito pilami? Ještě jsem měl na mysli Husqarnu, ale prý už to nejsou pily co bývaly. Tak Stihl nebo Dolmar? Díky Libor

host - 81.132 (?), 15.2.2015 17:49
Také by mě zajímalo co se na tu zahradu nejlépe hodí jestli je to z mého pohledu značka Stihl MS 231, protože u té MS 211 jsou tam problémy mimo jiné s olejovou hadičkou a také drhnoucim akceleračním tahlem nebo něco podobného od Dolmaru?
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz