Jakou motorovou pilu?
|
|
 |
 |
Jiříček - Stříbrný Zahrádkář (463) - 106.99 (?) 11.1.2015 12:30
Tímto u mě Huska opět padá o schůdek níže, myslel jsem, že problémy s mazáním měla jen řada 350.Je to ostuda u takto renomované značky!!!
Na druhou stranu uvažuji i o úmyslu zvýšit spotřebu spotřebního materiálu, v tomto případě lišt.
Sám žádnou Husku doma nemám, ale ty co jsem (měl náhodně v ruce),měly většinou zničenou řeznou soupravu, tak teď už vím proč.
Na tomto videu je ten zlom pěkně patrný.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
Jiříček - Stříbrný Zahrádkář (463) - 106.99 (?), 11.1.2015 12:30
Tímto u mě Huska opět padá o schůdek níže, myslel jsem, že problémy s mazáním měla jen řada 350.Je to ostuda u takto renomované značky!!!
Na druhou stranu uvažuji i o úmyslu zvýšit spotřebu spotřebního materiálu, v tomto případě lišt.
Sám žádnou Husku doma nemám, ale ty co jsem (měl náhodně v ruce),měly většinou zničenou řeznou soupravu, tak teď už vím proč.
Na tomto videu je ten zlom pěkně patrný.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Karelll - (37) - 140.103 (?), 11.1.2015 15:01
Tak když je pila nová tak to těsní a poté by třeba šlo tekutým kovem tento rožek zatmelit. Problém je, že u jiných značek toto není, ale jsou zase jiné problémy U Stihlky musím vypouštět olejovou nádržku, Solo kupodivu šlape, ale vypadá to s ním každou chvíly na smrt, Tanaka spolehlivost příkladná po této stránce jsem moc spokojen, dokáže řezat hodinu v kuse a ani se nezadýchá, ale líný nástup otáček a nepohodlný přední napínák. U číny špatné starty a člověk neví dny a hodiny, která bude pro pilu konečná. atd. Nejvíc jsem spokojen s profi pilkama, člověk nemusí hledat kompromisy.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 175.98 (?), 11.1.2015 18:43
Tak jsem se na základě vašich doporučení rozhodl pro tu Dolmar 420SC. Kde ji sehnat nejlevněji? Zatím jsem našel eshop za 7800kč. Díky. Adam
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 209.10 (?), 11.1.2015 19:24
Kúpte ju predovšetkým u autorizovaného predajcu k vôli záruke, najlepšie v kamennom obchode. O najakú kačku vyššia cena sa Vám vráti predvedením píly a potom pri servisovaní.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Jani02 - Stříbrný Zahrádkář (277) - 142.15 (?), 11.1.2015 19:38
Na týchto Huskach podľa mojich skúseností sa nejedná o umiestnenie zlomu na osadení lišty.
Jedná sa o povytiahnutí časti bloku pod skrutkami na uchytení lišty.V mieste skrutiek sa vytvorí "kopček" a následne kraje lišty nedosadajú.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Karelll - (37) - 140.103 (?), 11.1.2015 20:27
Ona ta Dolmarka má zase jiné neduhy, pan FO může povykládat co všechno na ní měnil, ale to on záměrně zatajuje.
V diskuzi o 420 a test pilek.
Jak je vidět Shindaiwa nejlepší v řezu a akceleraci, bohužel díky emisním limitům ji postahovali a nahradili tou samou pilou s vysším obsahem Echem 500p které je o 3 tisíce dražší, proto je v současné době bez konkurence Shindaiwy za 8000Kč už Dolmarka 420 za 8000Kč výhodná koupě. Stihl 241 s jedním šteftem a "nádhernou cenou" nevzbuzuje nadšení, já si pořídil Husqvarnu 543XP s Husqvarnama 550 a 560 a spokojenost, já mám ale vlastní les a pilky využiju, pokud máte pilu jen na řezání 2x do roka, klidně si kupte dražší Hechtku 956, nebo Fuxtec 162 nebo něco podobného na řezání 2x - 5x do roka naprosto dostačující.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Jani02 - Stříbrný Zahrádkář (277) - 142.15 (?), 11.1.2015 22:57
A pán 103 sa zase rozbieha:)
1.Celý problém začal požičaním 420 Dva roky slúžila bez problémov - po požičaní problémy začali.Môže to byť náhoda ale dosť pochybujem.
2.Pane máte pomerne dosť jednoduchý názor na Stihla.Rád by som upozornil na to že Medzi porovnateľnou 231 a 241- profi leží ešte aj z variáciami viac ako desať slušných strojov.A možno sa budete čudovať ale väčšina je s dvomi šrobami na lištu.
3. Aspoň zatiaľ je nekorektné porovnávať Hechta alebo neakýsi Fuxtec z akoukoľvek značkovou pílou.
Len tak pre porovnanie zde.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 175.98 (?), 11.1.2015 23:25
Díky, tento test mi stačí, proto je pro mě jasná volba Dolmar 420, který za cenu 8000kč nemá konkurenci, co se týká poměr cena x výkon...
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|