pane vytáčajú ma do červeného reči servisáka, ktorý na to, aby obhájil svoj názor musí napísať aké ma bohaté skúsenosti.
pokazil sa mi vypínač na HQ, cena nového 400 korún. musíte kúpiť originál, lebo to je špeciálny, to si zničíte zapaľovanie, žiadna iná možnosť nie je. kúpil som vypínač v elektrosúčiastkách za 25 korún, ešte aj rozmerovo sedí a dodnes funguje bez problémov...
šruba na kryte štartovania ľavá horná, ktorá drží aj brzdu. vypadáva. veď viete. originál cca 70 korún, alebo tak nejako. týždeň som nevedel zatvoriť hubu. špeciálny závit, inú na svete nelúpite, musíte len originál kúpiť, lebo si zničíte závit na plaste a koniec. kúpil som. nedal som lepidlo. deň v lese, najdrahšia šruba na svete stratená. išiel som do predajne, nech mi požičajú ten zázrak, hneď vedľa je železiarstvo. tam mi brigádnička našla šrubu s rovnakým závitom a dĺžkou. cena 1 koruna a 20 halierov. nie 70 korún.
skutočne si myslíte, že po týchto skúsenostiach budem preferovať originál? napísal som, že tie sady sú v dvoch pílach, ja tú svoju používam len hobby, nemám už takú hmotu a mám radšej momentálne stihl 026 kvôli hmotnosti, ale druhá píla pracuje v lese a úspešne s replikou motora živí majiteľa.