Husqvarna 136 přidřená

host - 17.23 (?) 
5.9.2016 18:11

Áno presne tak veď prečo by neišla chalanovi ako by povedali 220e neoplatí sa keby povedali 44e chalan by neodniesol pílu servis by mal pridanú hodnotu a chalan by bol spokojný čiže servis chce čo najvetší rabat a keď nie neoplatí sa pozre pílu a neoplatí sa

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 198.69 (?), 13.9.2016 18:24

Mr.Bunny si slušný stroj downgradoval kvalitatívne na pílu Hecht.Zaplatil za treťotriedny valec sacie hrdlo a čo ja viem čo a zostala mu stará zodratá píla.Pokiaľ si ten svoj "stroj" výkonovo porovná z normálne servisovanou Huskou tak mu asi padne sánka a nebude taký premúdrelý.Keby si to spočítal tak za tie peniaze si mohol kúpiť nového hechta. No ale takto môže povedať že má Husqvarnu.

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?), 13.9.2016 19:27

ale, ale... prečo hneď urážky? treťotriedny valec funguje v dvoch pílach, pričom jedna je stále v profi prevádzke a stále funguje k úplnej spokojnosti. keby som ten "stroj" chcel normálne servisovať, tak by som musel sa vrátiť do ťažby bez prilby s nádejou, že mi na hlavu padne strom, aby som doslova do píly na sklonku života, kde môže odísť čokoľvek kúpil piest s valcom za cca 220e. btw. mám tendenciu skôr veriť rôznych videám na internete z celého sveta, kde sa tieto "náhrady" preberajú a recenziám ako mechanikovi z fóra, ktorý odporúča servisovať originálnymi dielmi stroj bez ohľadu na jeho vek, stav... v jednom však musím súhlasiť. navzdory všetkému čo som o HQ372 XP prečítal, tak tá píla je slušný stroj. 

host - 36.53 (?), 13.9.2016 19:29

Tobě by spadla brada, kdybys věděl, jak ta replikovaná pila řeže. No jo Bunny neutratil u tebe 5 t + práce za origo a tak se ti nelíbí, že si pomohl. A nemyslím si, že Bunny je tak premúdrelý aby nepoznal, jak pila řeže před a po. Csc.

host - 36.53 (?), 13.9.2016 19:52
K neorigo dílům berem je stále víc. Domluva je se zatech, kasumex, všepropily, megaservis, zahradales stokrát lepší, jako se značkovými servisy. Ti chtějí závazné objednávky, kolikrát popletou díl a běda, když díl reklamujete. Tihle pošlou druhý díl s omluvou. Csc.

host - 121.127 (?), 14.9.2016 8:25

Správate sa ku mne ako keby som si vymýšľal.Servisujem stroje už veľa rokov a mám isté malé skúsenosti.Replika je dobrá tak akurát človeku ktorý sa nevyzná.Výkonove ide dole stroj tak zhruba 20%.Môže sa Vám to nepáčiť ale to je tak asi všetko čo s tým môžete urobiť.

Niekde doma človek ktorý má nejakú leštenku 372 alebo 440 a robiť ročne nejakých 20-30metrov tak povedzme.Ale nech kua nepíše aké su repliky super. A vo svetle tohoto by som chcel podotknúť že 136 Huska je okrajový stroj a keď mu ešte uberete cca 20% výkonu tak vznikne prakticky nepoužiteľný stroj.

No a že nejaký človek chodí do lesa.No tak to je naozaj duchaplný argument.Ja som mal do teraz predstavu že profík potrebuje  výkonnú a spoľahlivú mašinu.Netvrdím že si má profík kúpiť každý rok nový stroj ale pokiaľ úž stroj neni spoľahlivý tak je najvyšší čas kúpiť nový.Ono mnohokrát je drahšia nedokončená robota ako nová mašina.

No a veľmi zaujímavá je myšlienka že replika je lepšia lebo sa dá lepšie dohodnúť s predajcom.

host - 38.240 (?), 14.9.2016 8:53
Ha 20% podle jakého úhloměru jste měřili?

host - 121.127 (?), 14.9.2016 9:31

Bolo tam napísané cca a tak zhruba. Ale nabudúce si pri svojich tvrdeniach zoženiem motorovú brzdu ciachovanú od metrológie ledo drevený meter ktorý používam do teraz už asi nebude dosť pre odborníkov Vášho typu.

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?), 14.9.2016 11:51

pane vytáčajú ma do červeného reči servisáka, ktorý na to, aby obhájil svoj názor musí napísať aké ma bohaté skúsenosti.

pokazil sa mi vypínač na HQ, cena nového 400 korún. musíte kúpiť originál, lebo to je špeciálny, to si zničíte zapaľovanie, žiadna iná možnosť nie je. kúpil som vypínač v elektrosúčiastkách za 25 korún, ešte aj rozmerovo sedí a dodnes funguje bez problémov... 

šruba na kryte štartovania ľavá horná, ktorá drží aj brzdu. vypadáva. veď viete. originál cca 70 korún, alebo tak nejako. týždeň som nevedel zatvoriť hubu. špeciálny závit, inú na svete nelúpite, musíte len originál kúpiť, lebo si zničíte závit na plaste a koniec. kúpil som. nedal som lepidlo. deň v lese, najdrahšia šruba na svete stratená. išiel som do predajne, nech mi požičajú ten zázrak, hneď vedľa je železiarstvo. tam mi brigádnička našla šrubu s rovnakým závitom a dĺžkou. cena 1 koruna a 20 halierov. nie 70 korún.

skutočne si myslíte, že po týchto skúsenostiach budem preferovať originál? napísal som, že tie sady sú v dvoch pílach, ja tú svoju používam len hobby, nemám už takú hmotu a mám radšej momentálne stihl 026 kvôli hmotnosti, ale druhá píla pracuje v lese a úspešne s replikou motora živí majiteľa.

host - 121.127 (?), 14.9.2016 13:31

Nehnevajte sa na mňa, ale toto sú pomerne dosť slaboduché argumenty.Idete tu porovnávať nejaké smiešne šróby a vypínače z piestami a valcami.

Valce a piesty majú o máličko /o dosť veľké máličko / iné tolerancie na výrobu.Povrchová úprava nikasilom musí mať istú predom danú hrúbku a kvalitu. Materiál musí kvalitou zodpovedať danému štandardu.Z tohoto neni na týchto hi-tech dieloch dodržané prakticky nič.Ale na druhú stranu majú dobrú cenu.

Nemyslite si že nemám s týmito dielmi skúsenosti. Na okolí som s nimi začínal ja ale pár razi som sa popálil. Pokiaľ nejaký hobík na takomto diele trvá - spokojne ho tam namontujem a profíkovy ponúknem originál diel alebo ho jednoducho pošlem inde.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika