Pilu používám pro svoji váhu 4Kg na odvětvování a drobné práce, skrz těžiště jsem na ní hodil kratší lištu původní 45cm ji značně degradovala tím, že byla těžká na čumák a 38cm se mě zdála pořád ne zcela ideální, 14" nedělají, proto mám 13" a s ní je těžiště už OK. Používám užší lištu díky které dosahuji další váhový úbytek. Pilka s touto lištou je váhově naprosto parádní a odvětvování jehličnanů je díky tomu parádní záležitost. Tato pilka je kvalitně vyrobená, ale musíte ji brát jako hobby (i když je to ve skutečnosti stará lehoučká profi). Jakýkoli pád na tvrdou podložku by znamenalo smrt pro oplastování, které je titěrné, není to pila pro zápasníky. Osobně si ji beru do lesa jako druhou k 560XP, kde huskou to zbufnu, poficám a hitaškou pak díky váze absolutně bez námahy dodělám větve a drobnější kmeny. Jestli můžu radit, kupte si tu za 7600, né tu za 13000 je to výhodnější
Dolmarka je o kilo těžší modernější a tato pila je robustností o úroveň výše ve farmách.
Pokud nemáte více pil a bude to vaše jediná pila bral bych Echo 500p, Shindaiwu 452s, nebo Dolmarku 420SC.
Pokud víte co chcete a hitaška bude sloužit jako doplňková, pak já osobně jsem s ní maximálně spokojen a nedám na ní dopustit. Bohužel při pohledu na novinky od Hitachi se obávám, že to s touhle výbornou značkou to jde do kopru, mám od nich 3 věci a vše od křoviňáku přes zádový fukar až po pilku šlape absolutně dokonale, fantastické stroje. Nové plasťáky od Hitachi už jsou spíše než výborné Tanaky, čínská pomsta.