Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?)
23.9.2008 8:25

Jo, jo je to tak, nedalo mi to a proštudoval jsem to celé a ještě test z 25.3.2001. Jednoznačně mi to z toho také vyplívá. Ten starý byl opravdu Test a dělaný nezávisle, testující z části chlapi z praxe (fi. Proles), stroje ve velké škále atd.

S tím náhradním strojem to opravdu tak jednoduché není. Vím o čem mluvím. Fakturační cena 100,-Kč za kubík je směšná a ne každý má jinou možnost, než dělat pro takto platící firmu, která navíc (k vůli zisku) nechce zaměstnance. Ale to je na jiných stránkách a na dlouho!

Radek

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 245.61 (?), 23.9.2008 8:02

Radku, záložní stroj nemusí být nová profi mašina, stačí cokoliv co vydrží než se hlavní stroj opraví - to je záležitost pár tisíc, tedy max. jeden plat. Kdo není schopen mít (sehnat si) na tohle rezervu, tak opravdu nemá na to být živnostníkem a měl by dělat něco jiného, to je můj názor.

Ten test není amatérská práce, naopak je udělaný opravdu dobře a přesně odpovídá zadání: Udělat test pil tak, aby nenápadně zmanipuloval zákazníka pro Oleomac. Už úvodní fotka, to je koláž pil se zdůrazněním OM (vyfoceno velice dobře) Pak výbět pil: Od Stihlu dali profi pilu, tedy jako hobby šíleně drahou. Od Dolmaru zase starý model (motor má opravdu jen 4kg ;), (rok výroby - ano, prodejce. Pravděpodobně levný nákup starého zboží a tím velký zisk) Na servis pro HQ se úmyslně ptali v síti Bauhauzu. Atd atd. Prostě napsané to je tak, že všechno je sice pravda, jen to šikovně manipuluje pohled na věc ve prospěch předem určené značky ;-)   Gl.

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 23.9.2008 8:25

Jo, jo je to tak, nedalo mi to a proštudoval jsem to celé a ještě test z 25.3.2001. Jednoznačně mi to z toho také vyplívá. Ten starý byl opravdu Test a dělaný nezávisle, testující z části chlapi z praxe (fi. Proles), stroje ve velké škále atd.

S tím náhradním strojem to opravdu tak jednoduché není. Vím o čem mluvím. Fakturační cena 100,-Kč za kubík je směšná a ne každý má jinou možnost, než dělat pro takto platící firmu, která navíc (k vůli zisku) nechce zaměstnance. Ale to je na jiných stránkách a na dlouho!

Radek

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024