Brusný kotouč na Gude 2500pro

host - 225.173 (?)
18.4.2013 10:30

tak uz mam brusku hecht doma. nechal jsem si to sestavit v obchode. vysla na rovnou dvojku-katalogova cena. kotouc v baleni byl samozrejme rozlomeny, tak mi misto nej dali 4,7mm kotouc, co meli skladem. pan mi ochotne vse ukazal a seznamil me s technikou.doma jsem si liznul dva retezy, co uz brousili v ofiko krame a moc se s tim teda nemazali, (coz na jednu stranu chapu, na druhou vsak ne).v servisu vam to proste nabrousej a nezajima je, ze po dvou brousenich je velky ubytek tela zubu.no uplna tragedie, co mi tam udelali. jedine co se mi nepodarilo je nastaveni brusky pro obe strany retezu. to ale asi nema cenu resit na retezech, co uz byly brouseny. zkusim koupit novy retez a uvidim. jeste musim zakoupit merku - plisek pro brouseni omezovaku. bruska trochu vibruje, asi nerovny kotouc i po orovnani, ale asi spatnem. a mozna slaba pruzina na zvednuti motoru brusky, motor neni uplne u horniho dorazu. svetlo sviti do oci, prelepeno samolepkou. jinak je pekna a sikovna.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 244.185 (?), 11.4.2013 1:10

když je ostrý pilník, uberu stejně, nebo víc jak bruskou. plastovou ostřičku promáčku v dorazech jedna báseň,řetěz je ostrý a řeže skvěle. ale i s citem nejsem schopný udržet přesnost v desetinách. mám Gude 2300 je pevná konstrukce, odlitek, ale totálně nepřesný DODO. a to v rovině L a P zub velmi :) 

host - 244.185 (?), 11.4.2013 1:11

jo akotouč Oregon, sice 550 kč, ale jiná zrnitost, nezásírá se a nepálí tolik

host - 225.173 (?), 18.4.2013 10:30

tak uz mam brusku hecht doma. nechal jsem si to sestavit v obchode. vysla na rovnou dvojku-katalogova cena. kotouc v baleni byl samozrejme rozlomeny, tak mi misto nej dali 4,7mm kotouc, co meli skladem. pan mi ochotne vse ukazal a seznamil me s technikou.doma jsem si liznul dva retezy, co uz brousili v ofiko krame a moc se s tim teda nemazali, (coz na jednu stranu chapu, na druhou vsak ne).v servisu vam to proste nabrousej a nezajima je, ze po dvou brousenich je velky ubytek tela zubu.no uplna tragedie, co mi tam udelali. jedine co se mi nepodarilo je nastaveni brusky pro obe strany retezu. to ale asi nema cenu resit na retezech, co uz byly brouseny. zkusim koupit novy retez a uvidim. jeste musim zakoupit merku - plisek pro brouseni omezovaku. bruska trochu vibruje, asi nerovny kotouc i po orovnani, ale asi spatnem. a mozna slaba pruzina na zvednuti motoru brusky, motor neni uplne u horniho dorazu. svetlo sviti do oci, prelepeno samolepkou. jinak je pekna a sikovna.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Pracovní stůl skládací26.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz