Pochlubte se svými balkonovými kytičkami

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.202 (?)
22.8.2008 21:15

Ahojkyděvčata, koukám, že jste taky pěkné hračičky.Je to hezký.Já vám chci ukázat moji nevěstu, rozkvetla do krásy, jen ten ženich chybí.

Bez názvu
Bez názvu
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

dana smékalová - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (67) - 144.98 (?), 18.8.2008 20:55

durmany máme 5 let a jsou zasazeny v těch největších květináčích.Hnojíme Kristalonem.Na podzim je manžel ořeže pilkou a najaře opět krásně obrostou.

host - 53.186 (?), 26.8.2008 21:04

Váš balkon mi připadá jako sen. Musí být nádherné zde odpočívat.Vše působí dojmem čistoty a vkusu

host - 47.210 (?), 4.3.2009 18:38

Prosím o jakou se jedná chorobu na listech té lilie. Myslím tím ty narezlé pruhy?

Škůrek Miroslav - (30) - 40.193 (?), 5.8.2008 13:37

Míšo, ty Lilie jsou nádherné.Lilie začínám študírovat a věru, není to nic jednoduchého.Mám nakoupené prvním rokem nějaké orientální kousky, které by měli vyrůst 1,5m, ale vyrostly zatím tak 0,5m.Takže jim něco bude chybět a příští rok bych je chtěl mít tak pěkné, jako Vaše.Jinak se taky pochlubím trošku cizím peřím-žena nad těmito surfínama strávila již mnoho času.Prý si s nima vykládá už víc, jak se mnou, tak nevím.Kdyby jste měla někdy čas,napište mi pár řádků na mail,jak ty potvůrky pěstovat,díky.

Bez názvu
Bez názvu

Miky - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (92) - 186.3 (?), 5.8.2008 21:26

Mirku, ty surfinie jsou fakt nádherné. Na jakou stranu máte okna? Já mám surfínky jen na západním okně - slunce asi tak od tří-čtyř hodin, a přesto je zalévám určitě 3-4x více než muškáty na oknech jižních... S liliemi nic moc nevymýšlím, zasadila jsem je do substrátu smíchaného s rašelinou a hnojím kristalonem.Zalévám ale spíše méně, hlavně orientálky prý mají rády sucho... Měla jsem je na východní straně domu, a když se začaly blížit k rozkvětu, postupně jsem je zvykala na slunce a pak přenesla na terasu - tam si je pořádně užíváme. Manžel k nim chodí čuchat, a když máme otevřený balkon, jde nám vůně i do bytu. Dneska k večeru jsem je cítila i za rohem :-) - večer voní nejsilněji. Myslím, že spíš máte slabé cibule, také se mi jedne květináč nevyvedl - každá měla jenom jeden květ - to byly lilie od Lukonu. Ty na fotkách jsou od Basíka... Uvidíte příští rok, hlavně to chce přezimovat v suchu - já je dám do garáže. Ať Vám rostou!

Škůrek Miroslav - (30) - 204.9 (?), 6.8.2008 11:30

Myslím si, že petunky a surfky prostě nesmí být na dlouhodenním prudkém slunci.Máme petunky z druhé strany domu na dvoře a ty tedy dostávájí v poledne zabrat chuděry, jelikož u nás, u Pálavy jsou velká vedra.Okna na fotce jsou ze strany, kde je "zubaté" sluníčko jen ráno a od cca 10,00 hod. je stín, tak tam je jim zřejmě dobře-severovýchod. Jinak díky za radu-každá rada dobrá.

Lumikol - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (133) - 181.138 (?), 6.8.2008 12:04
Teda to je nádhera, já tak zdatný pěstitel nejsem, balkon nemá m tak osázím kde co.Nejradši mám kameninové hrnce, letos jsem získala starou přepravku na mléko, ještě nejsem spokojená s umístněním příští rok jí musí dát někam kde víc vynikne.Gratuluju všem k té kráse.Lucka
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu

Daniela. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1262) - 204.208 (?), 20.8.2008 1:46

Lucko, tomu také fandím - osázet, co se dá.  Letos jsem osázela i žebřík, přes který jsem dala nabarvená prkna a na to osázené staré konvičky a sádelňáky.  Ještě Ti posílám pro inspiraci naší studnu. Obložila jsem jí zbytkem spungeritu a natřela zbytkem omítkové barvy. Ta fotka je ze začátku léta, nyní to kvete daleko víc.   Zdravím - Daniela.

Kvetoucí studna
Kvetoucí studna

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.202 (?), 22.8.2008 21:15

Ahojkyděvčata, koukám, že jste taky pěkné hračičky.Je to hezký.Já vám chci ukázat moji nevěstu, rozkvetla do krásy, jen ten ženich chybí.

Bez názvu
Bez názvu

Lumikol - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (133) - 181.138 (?), 23.8.2008 8:23
Zdravím dámy, Danielo díky za inspiraci a za tykání, je mi ctí.Studna je super, já se na ní taky chystám, musím na to nejdřív připravit sousedy, máme ten problém že je tu jedna na šest domácností.50 let tedy nikdo na nic nesáhl, jsne tu čtvrtej rok, tak to dáváme postupně dohromady.U těch společnejch věcí je problém starousedlíkům to vyhovuje jek to je hlavně aby se nemuselo nic platit.Zrovna ta studna mně nejvíc zlobí, voda je na nic, padaj do ní slimáci pavouci, děs běs.Ale jen se kolem začne něco štrachat už je pnutí v okolí.Letos nám přivedli obecní vodu, tak snad zjara se do ní pustím.(asi jí jen něčím přetřu, obklad by mi asi opadal: o)) Micuko nevěstinka jako z katalogu, já budu muset okení truhlíky připravit na podzimní osázení nějak nepřežily manželovu péči, takže maceškám zdar! L
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:21
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:06
Jak je to s kvalitou Red Einhell?7:45
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz