Tak ta denivka je taky nádherná paní Lído! Dala jsem taky nějaké nové fotky květů, denivky mám ještě 3druhy jiné, ale tu vaši asi nemám.Lilie taky nemám ještě všechny rozkvetlé, tak denně chodím ohlížet, co zas nového rozkvetlo.Marie
Chtěla by se taky pochlubit svými květinovými výpěstky na zahrádce, hlavně lilie mi všichni obdivovali, mám je první rok a taky denivky, které mám po jednom stvolu, už se těším, až se rozrostou příští rok.
Tak ta denivka je taky nádherná paní Lído! Dala jsem taky nějaké nové fotky květů, denivky mám ještě 3druhy jiné, ale tu vaši asi nemám.Lilie taky nemám ještě všechny rozkvetlé, tak denně chodím ohlížet, co zas nového rozkvetlo.Marie
Lilie už mám většinou odkvetlé, mají kvést ještě asi 4 pozdnější. Denivky mám ještě Double Klondike (plnokv.žl.) a Fulwa Kwanzo (plnokv.oranž.s črv). Teď mám ještě objednanou Little Miss Manners, tak se těším, až přijde. Lída
Dobrý večer. Opravdu jsem neodolal a přidávám taky pár fotek. Mám rád takové volnější kompozice - příroda je mocná čarodějka. První foto - modrý kosatec ve skupince bříz. Druhé foto - modré kytky ve společnosti pažitky na kůrové skalce a na třetí fotce je část pískové skalky. Kupodivu jdou zde i opuncie 760m.n.m. Zdeněk