Co vám právě kvete a raší
|
|
|
|
silvie - Stříbrný Zahrádkář (128) - 60.2 (?) 29.3.2011 20:16
Včera jsem objevila ve phloxu půdopokryvným 2slimáky, nebyli to ti velcí hnědí, ale malí černí, tak už začínají likvidovat zahrady.Mám taky díry v listech tulipánu, bude to od slimáka nebo nějaký jiný škůdce?Na zahradě mi kvetou jaterníky, modrý a růžový, čemeřice má pořád nerozvité květy, to nevím proč se nerozvinou, jsou už tak dlouho.Sněženky někde odkvétají, někde jsou ještě hezké, kde nepřijde tak slunko.Krokusy jsou v plném květu.Jinak narcisy mají poupata.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 155.121 (?), 29.3.2011 13:54
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silvie - Stříbrný Zahrádkář (128) - 60.2 (?), 29.3.2011 20:16
Včera jsem objevila ve phloxu půdopokryvným 2slimáky, nebyli to ti velcí hnědí, ale malí černí, tak už začínají likvidovat zahrady.Mám taky díry v listech tulipánu, bude to od slimáka nebo nějaký jiný škůdce?Na zahradě mi kvetou jaterníky, modrý a růžový, čemeřice má pořád nerozvité květy, to nevím proč se nerozvinou, jsou už tak dlouho.Sněženky někde odkvétají, někde jsou ještě hezké, kde nepřijde tak slunko.Krokusy jsou v plném květu.Jinak narcisy mají poupata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 58.254 (?), 30.3.2011 22:04
Zatím je asi ještě brzy na postřik, raději často lilie kontrolovat a brouky sbírat.Bílá lilie je bohužel nejvíce napadána a stejně tak kokořík přeslanitý, ale ten asi málokdo pěstuje.Později, pokud máte lilií hodně, bude lépe je postříkat proti škůdcům, ale to až trochu více rostliny narostou.Prostředků je řada a jistě v prodejně poradí. pH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|