Nadúroda

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 94.12 (?) 
19.5.2009 14:47

To je asi rozumné, s vyholováním jsem se setkal taky. Jiný, než americký řez neovládám, možná bych zapřemýšlel o nějakém doplňkovém.  Snažím se řezat tak silně, aby nebylo třeba dělat probírku. Některé mladé výhonky za vegetace vylamuju, zdá se mi, že se to líp hojí.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 53.209 (?), 20.5.2009 8:51

Já se vždycky musím usmívat, když čtu tyto příspěvky. Jasně, i já se snažím o svou Madarskou a Redhaven starat podle pravidel zde probíraných. Naši sousedi mají 2 meruňky, o které se absolutně nestarají-snad jen před lety uřizli větve, které ulomila vichřice v létě. Pokud jim meruňky nezmrznou, tak mají stromy úplně obalené plody-právě letos už se to naklání silně nad moje rajčata za plotem... ale protože moje stromky jsou malé a meruňka plodí letos poprvé a oni nám velkoryse všechny plody co jsou nad naší zahradou nechají - tak neprotestuji:-))) a když to zmrzne, tak mě i jim...

host - 98.74 (?), 20.5.2009 10:59

Pri marhuliach som sa s takymto prístupom viac krát stretol.Sú to väčšinou staršie marhule s neznámym podpníkom ktorému vyhovujú miestne podmienky(výška podz. vody, druh a kvalita pôdy...).Neraz novovysadené mladé marhule tej istej odrody sa nedožijú iba 5-6 rokov.Takže ponechávať všetko na náhodu by som určite neodporučil.Pri broskyniach tento spôsob vedie k tomu že potom máte na záhrade nevzhľadnú metlu so smiešnou úrodou na konci konárov.Pekný deň.Stano

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz