Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku

host - 163.56 (?) 
18.5.2010 13:01

Nie je vhodný na hlbšiu orbu a na orbu väčšej plochy, je vhodný iba

na menšie záhradne práce, rotavátorovanie, kultivátorovanie,

bránenie, sadenie, riadkovanie a pod.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 224.242 (?), 4.6.2010 10:52

Dobrý den sleduju delší dobu příspěvky co se týče MINI a uvažuju si ho pořídit do lesa na svoz dříví. bydlím na patě beskyd a mám tu dost strmé kopce. Mám vari sestavu s převodovkou DSK 317 a je to slabé. Jako ocelový kůň to maká dobře ale při dopravě dřeva s vlekem je to bída. jak se MINI chová v kopcovitém terénu vzhledem k výkonu a prostupnosti a obratnosti v mladém lese. většinou tahám váhu do dvou kubíků suchého smrkového dřeva. nechci si to pořídit bezhlavě. Dík za odpověď

host - 26.219 (?), 10.6.2010 9:12

MINI do lesa ne, raději malotraktor řady TK.

host - 159.11 (?), 9.8.2010 13:16

Chci se zeptat jestli nevíte čím to může bít za studena nemůžu miniho nastartovat. Musím vždycky sundat ten dekl z karburátoru a stříknout tam trochu benzínu a takle třeba desetkrát za sebou než se chytne, Čím to???,

host - 76.253 (?), 13.9.2010 21:41

zkus vyměnit přívodní hadičky na benzín.

host - 88.138 (?), 31.10.2010 7:08

cawes aj ja mam s tim startovanim podobne prioblemi a ja som na to zvikol viskrutkovat sviecko a strerknu z injekciou priamo do valca malinko benzinu a potom to uz islo ale niekde sa tu pise ze treba vimenit hadicki a atak to viskusam inak minule sa mi nahodou podarilo aj vstreknutia nastartovat potiahol som niekolko krat startovaacie lanko apotom som nechal chvilku tak a a aj som sa cudoval ze mi to potom hned pri dalsom potiahnuti naskocilo a priadlo jak male mačiatko

host - 214.249 (?), 4.1.2011 4:35

Ja mam kopiu hondy K390.UP188 13HP.3 roky fachšil parádne, len zrazu začal strieľať do výfuku a neskôr dymiť.Po výmene sviečky zaNGK a doštelovaní ventilov vse OK.Je na nom čo vylepšovať, len keby boli dobré podklady, postupy a tak.Nechce sa mi vymýšľať už vymyslené.M.

host - 172.114 (?), 10.1.2011 11:01

Ahoj, mám zájem si tento traktůrek pořídit, ale chtěl bych za něj dávat bubnovouv sekačku a postřikovač. Má někdo postřikovač? Potřebuji projet pod stromy v sadě. Sad 0,5ha. Děkuji za info. 

host - 180.2 (?), 10.1.2011 12:15

Dobrý den. Tento traktorek mám a sekačku jsem taky zvažoval. Mám přes 1ha sadů. Sekačka se vyrábí na Slovensku a je to bočně vedená dvoububnová sekačka. Ale! Prý velmi stranově zatěžuje traktorek, takže jsem od toho upustil. Dobrá by byla dvoububnovka před traktorkem, aby to posečenou trávu pokládalo mezi bubny, ale takový výrobek neznám. Možná by ta stranová šla předělat. Na postřik svých sadů mám rosič i postřikovač, ale vše nosím na zádech a jde to zcela bez problémů. Stanislaw

host - 172.114 (?), 11.1.2011 15:21

Dobrý den, to je ten problém nosit na zádech postřikovač toho už mám dost.  Vynosím kolem 300L postřiku. Jdemi mi o to jak kvalitní má náhon a jediné co jsem zaslechl tak nějaká firma z Hodonína vyrábí příslušenství. Trávu chci rozmělnit jak u klasick pojezdové sekačky. Poruchovost a sekačka + postřkovač to je pro mě zásadní.

Děkuji za Vaše reakce.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:21
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:06
Jak je to s kvalitou Red Einhell?7:45
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024