Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku

host - 160.251 (?) 
19.4.2009 22:07

Honza (1954) - traktůrek vlastním a nemohu si ho vynachválit, ale přední lišta na sečení trávy je skoro na nic, pokud máte v okolí krtka. Raději si pořiďte bubny. Jinak co krtinec, to zastávka a čistění prstů kosy.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 88.68 (?), 27.4.2009 14:32

Zdravím všetkých fandov MINI 070. Traktorček som kúpil vlani, bol prakticky nový, nebolo k nemu žiadne náradie. Rok výroby 1989. Dokúpil som rotavátor, prispôsobujem malý pluh, vyrobil som si vlečku. Všimol som si, že novšie traktory majú prehodený vývod výfuku a nasávanie z karburátzora. Nový vzduchový filter sa mi zdá lepší. Po kúpe som mal problémy so štartovaním, nádrž bola zanesená kalom. Aj po vyčistení a oprave karburátora mám problém - strieľa do výfuku, zrejme chudobná zmes. Vymenené boli membrány v karburátore, nastavoval som karburátor, no dodnes sa mi nepodarilo odstrániť túto závadu. Po vybratí sviečky je táto suchá, teda zrejme prívod paliva nebude o.k.  Ak má niekto podobnú skúsenosť, vopred ďakujem za radu, aj keď chápem, že na diaľku je to problém. Bohuš.                                 

host - 49.50 (?), 2.5.2009 0:04

čaute mám mini už cca 20 rokov prakticky sa kúpil ako noví zo vštkým mimo kosi je to perfekný stroj až po motor a hydraliku a nejake drobnosti. Motor vydžal ale karburátor sa rosipal tak som to hodil do smeti zohnal 600ku dvojvalec posadil ho tam dal dobíjanie (takže štaruje to samo nemusím vystúpiť a mikať provázek)  čerpadlo na hydrauliku (aby som nemusel mikať tú velkú páku) a teraz je to už o inom. a k tomu rotavátoru a suchej zemi chlapci to bol beton pustil som som to do toho uťal a šiel ako drak len treba ten remen náhonu vymeniť za kvalitný ne mať tam od komunistou stvrdnutý klacek. a poriadne si to nastaviť ešte som prerábal riadenie za hrebenové a do zadných kolies prišlo spolu 120 kg zavažia aby bol ťažsí. bežne s ním ťahám 4 kolesovú vlečku (140 x 200) s 2000 litrami močovky. a nemá problé. a fakt je pomalí ale to porieši prídavná prevodovka za motor a bude aj koritnačka zajc. proste je to super malé šikovné silné len to treba doladiť.

Gargamel - (8) - 226.3 (?), 13.5.2009 6:01

Mohl by jste poslat nějaké fotky? Díky Gargamel

host - 116.204 (?), 13.5.2009 22:08
Ahojte, tiez vlastnim minicko. Kupil so ho starsi. Az na motor som snim velmi spokojny. Na motore sa mi zlomila ojnica. Tak som zalozil novy od firmi Kohler. Chcel by som vediet kde sa daju este zohnat nahradne diely na Slovenku. Konkretne disky kolies, remenove koleso na nahon kardanu pridavnych zariadeni a krytky prednych svetiel. krankus@post.sk

host - 6.122 (?), 9.5.2010 15:30

Už tu rok nikto nepísal, ale snáď to niekto číta. Podarilo sa mi kúpiť MINI, ktorý ťahal len vlečku, ešte boli na pneu tie výstupky z továrne, takže niekoľko km nabehané. Rotavátor mal "ubehnutých asi 5 m pri skúšaní. vlečku som si vyrobil, ako aj pluh. Neviem ako môže niekto porovnávať oranie s Terrou s MINI. Keď som oral s Terrou, bolo treba ju tlačiť a človek bol po niekoľkých metroch spotený. Ja s MINI oriem na jeseň, šírka záberu tak 10 cm, je to prácnejšie, ale bez problémov. Na jar rozhádžem kompost a zrotavátorujem. radšej dvakrát za sebou. Vozím sa a bez námahy. Mám 64 rokov a rýľ a motyku už nepoužívam. 

host - 94.70 (?), 22.5.2009 10:45

Dalo by sa bližšie podiskutovať o výmene motora? 

host - 2.142 (?), 23.5.2009 22:59

Dobrý den, zvažuji koupi malotraktůrku MT8-070 chtel jsem se optat zda se necha sehnat novy motor

host - 60.253 (?), 31.5.2009 0:00

Samozrejme sa da diskutovat o vymene motora. Po vymene mam skusenosti az az. Aj motory sa daju zohnat od roznych vyrobcov. Len neviem ako to je z ostatnymi nahradnymi dielmi. Na svojom traktore mam rosirene napravy a dalsie prakticke upravy. Palo

alpamasazna - (1) - 175.8 (?), 1.6.2009 21:02
Dobrý den Mohli by ste nam dať kontakt, kde sa daju zohnat vami spomínané nove motory na tento typ traktora. Odišiel nam po 22 rokoch, a nejde vôbec naštartovať. Kúpa nového motora bude lacnejšia asi ako generálka toho starého. za odpoveď vopred ďakujem
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:21
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:06
Jak je to s kvalitou Red Einhell?7:45
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz