Mám Starjet 17,5. Sekám rovinatý pozemek 2500m. Traktůrek slouží 3 roky bez jediného problému. Pouze výměna jedné kladky na pojezdovém řemenu... ca 350 kč.
Dále k němu mám plechový vozík Vares, na kterém tahám i šterk a dřevo.
Mám Starjet 17,5. Sekám rovinatý pozemek 2500m. Traktůrek slouží 3 roky bez jediného problému. Pouze výměna jedné kladky na pojezdovém řemenu... ca 350 kč.
Dále k němu mám plechový vozík Vares, na kterém tahám i šterk a dřevo.
Potřeboval bych se zeptat kolik jste za něj platil levněji jak za 79 000 jsem ho neviděl, je možné že by ta cena mohla být nižší nebo je ta cena i momo sezonu stéjna.Zajímám se o to jenom 2 měsíce.Jaký máte názor na ty 2 valcové motory?cena je o 10 000 tisíc výš.
Zdravím, já ho loni kupoval přímo v Jičíně, v Agrotestu, nechali ho za 72000,-Kč, zatím MAXIspokojenost, jenom je potřeba si tam dojet, nevím jak to máte daleko, ale za ušetřenou skoro"osmičku"se to vyplatí i z Ostravy.Pavel.
Než Partner se "šaltrpákou" na ovládání hydra, (k tomu beztak USA závity na šroubech, atd.), tak raději jednoválec XT190 Castel Garden s nožním pedálem na ovládání hydra. S dvouválcem se lépe seče vyšší tráva nebo na podzim k večeru navlhlá tráva.Má lepší kroutící moment.