Wolf Garten expert 92.180H

pavelzak - (3) - 145.86 (?)
8.9.2016 13:49

já sem o tomto modelu taky uvažoval a sem rád, že sem ho nekoupil. Nakonec vyhrál traktůrek od alka T13 92.6, bez nějakých akcí mtf, což sou stejně jen podvody na lidi za 64t i s vozíkem a sekl hned po velkém dešti trávu cca 30 -40cm a bez problémů. Prodejce servisuje značky všech druhů a ukazoval mi nože od mtf a od alka a už nemusel mi nic vysvětlovat a ceny nahr. dílů jsou třetinový oproti mtf.

Mám jednoválec a nestalo se mi, že by se traktor zadýchal (pravda je, že mám zahradu na rovině, proto byl silnější traktor pro mě zbytečný).

Nicméně vám přeji, at vám traktor slouří co nejlíp, je to přece jen hromada peněz.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 218.10 (?), 17.8.2016 12:43

Mám ze 160-kou a motorem Kawasaki najeto necelých 200 moto hodin. Traktor rozhodně špatný není, zatím jsem neřešil nic podstatného. V této cenové kategorii budou všechny výrobky stejné. Musíš si být vědom, že to není pořádný odlitek jako TK-čko, ale normální plechová sekačka a tak k tomu přistupovat.

host - 65.111 (?), 17.8.2016 14:36

Uz mam 180ku doma a zatim vyada vse docela v poradku. za sebou mam sice jen jedno seceni, ale traktor na me pusobi ze toho zvladne docela dost. Uvidime, az co ukaze praxe.

Ptal jsem se servisaka pri dovozu, proc zmenili znacku motoru a rikal, ze Kawasaki nestihala dodava nahradni dily ve lhute jednoho mesice a pri reklamacich z toho mel Mountfield problemy.

Taky je u Briggse pry o mensi spotreba. Nevim co je na tom pravdy...

host - 65.110 (?), 1.9.2016 11:55

Pri seceni travy normalni vysoke, rekneme do 15cm nema traktor sebemensi problem a je jedno jak je trava husta nebo mokra.

Zkusil jsem ale pokusne zajet do travy cca 40cm ridka a sucha. Tech 40cm nebylo vsude. Sinul jsem se jako snek, sekani na 12cm a trakturek se ucpaval ve vyhozovem tunelu kvuli tomu kramu co tam je na jeho cisteni a tunel perfektne zuzuje. To neni pomucka, ale kurvotko stroje.

Jsem z toho trosku zklamany. Cekal jsem, ze dvouvalec 18HP zvladne posekat a posbirat ridkou vyssi travu a ono ne.

Jake mate zkusenosti?

pavelzak - (3) - 145.86 (?), 8.9.2016 13:49

já sem o tomto modelu taky uvažoval a sem rád, že sem ho nekoupil. Nakonec vyhrál traktůrek od alka T13 92.6, bez nějakých akcí mtf, což sou stejně jen podvody na lidi za 64t i s vozíkem a sekl hned po velkém dešti trávu cca 30 -40cm a bez problémů. Prodejce servisuje značky všech druhů a ukazoval mi nože od mtf a od alka a už nemusel mi nic vysvětlovat a ceny nahr. dílů jsou třetinový oproti mtf.

Mám jednoválec a nestalo se mi, že by se traktor zadýchal (pravda je, že mám zahradu na rovině, proto byl silnější traktor pro mě zbytečný).

Nicméně vám přeji, at vám traktor slouří co nejlíp, je to přece jen hromada peněz.

host - 65.110 (?), 26.4.2017 11:59

Mel bych dotaz na majitele wolfa. 

Je mozne nejak jednoduse a nedestruktivne deaktivovat pojistku, ktera brani seceni dozadu? Kdyz zajedu do rohu a potrebuju vycouvat, tak me dost irituje neustale zbytecne vypinat a zapinat noze. Nevim kdo to vymyslel. Asi bezpe

Je mozne nejak ztisit nebo deaktivovat bzucak naplnenosti kose? Jakou mate zkusenost s plnenim kose? Prijde mne, ze cidlo zacina piskat velmi brzy a do kose se jeste nejaka ta trava vleze.

diky za info

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025