Volba vyorávacího pluhu je odvislá od nastavovacího tělesa. Jsou tělesa, která jsou provedena na připojení dalšího zařízení se slupicí o síle 10mm a 20mm. To první je Vari, to druhé Agzat. Samozřejmě 20mm je z mnoha důvodů vhodnější. Než jsem si pořídil vlastní vyor. pluh, tak jsem si ho půjčoval. Ten co má radlici jako lopatu jsem hned po vjetí do brambor zavrhnul. Pořídil jsem si vyorávák NM1-022 z Považských strojární. Má šípovou radlici a poměrně dobře tvarované prosévací pruty. Slupici má z bytelné ocelové kulatiny, která je ohnuta do tvaru háku a je optřena vodicí ostruhou. Vyorávák tohoto provedení se velmi dobře zahlubuje a vede. Dovolím si taddy vyzvednout oboustranný pluh "Josk". Dobře zaklápí skývu. což je způsobeno konstrukčním provedením odhrnovačky-je pološroubová. Jiné pluhy mají odhrnovačky válcové- důvodem je zřejmě jednodušší výroba. K tomu aby pluh s válcovou odhrnovačkou dobře zaklápěl skývu je třeba vyšší pojezdové rychlosti, což v případě jednoosých malotraktorů neni možné.
Jiří