Ano musis demontovat spojkovy bubon lebo spojkove lamely su zaistene na druhej strane pruznimi kolikmy na to budes potrebovat stahovak.Neviem aky mas priemer spojky ci 80 alebo 120. Ja mam 120tku a pasuje na to stahovak s babety.Najskor odskrutkujes maticu v strede bubna a tam natočis stahovak a stiahnes bubon.
Ano musis demontovat spojkovy bubon lebo spojkove lamely su zaistene na druhej strane pruznimi kolikmy na to budes potrebovat stahovak.Neviem aky mas priemer spojky ci 80 alebo 120. Ja mam 120tku a pasuje na to stahovak s babety.Najskor odskrutkujes maticu v strede bubna a tam natočis stahovak a stiahnes bubon.
Páni, dnes som bol nútený kúpiť si sťahovak na spojku na agzat priemer 120, hm z bybety to nepasuje - maly priemer, a tak som kupil v predajni s malotraktorami sťahovak... cena nekresťanská 13 €. Ale čo už, keď to treba.
da sa to aj bez stahovaka... stači odmotoat motor, asi tri skrutky a vybrat motor aj zo spojkov z konstrukcie riadenia, dnes som to tak spravil abez problemov..