Vybiram zahradni traktor

host - 64.22 (?)
24.7.2012 21:29

Je pravda ze na display moc nekoukam. Ale nyni zadny problem se zapinanim sekacky nemam. Lekl jsem se jen toho zacatku, sekacku jsem spustil kdyz stal trakturek na asfaltu a jeste se sekackou nahore, takze se to cele rozechvelo. Ted uz je vse v poradku, seka naprosto bezvadne (mam ale udrzovany travnik takze pocitam spis s mulcovanim a castejsim sekanim, takze zadne hlceni a ucpavani). Tempomat jsem jen testoval a funguje v pohode...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 2.73 (?), 23.7.2012 21:50

Jak na display blikají 4 hvězdičky, tak se nemá sekačka zapínat. Jsou nízké otáčky motoru.  I při sekání si nechávám zobrazovat hvězdičky na display, protože tráva není všude na pozemku stejně vysoká a stejně hustá. Stává se, že přidávám plyn, když to začne blikat. Tunel se mi u CG ucpal jen v počátcích práce s traktorem, když jsem po signálu plného koše sekal dál a tráva už neměla místo kam padat. Jinak se u CG tunel trávou neucpává i u vlhké trávy. Mokrou po dešti jsem ještě nesekal. Co tempomat? Viděl jsem, že už XT190HD ho má.

host - 64.22 (?), 24.7.2012 21:29

Je pravda ze na display moc nekoukam. Ale nyni zadny problem se zapinanim sekacky nemam. Lekl jsem se jen toho zacatku, sekacku jsem spustil kdyz stal trakturek na asfaltu a jeste se sekackou nahore, takze se to cele rozechvelo. Ted uz je vse v poradku, seka naprosto bezvadne (mam ale udrzovany travnik takze pocitam spis s mulcovanim a castejsim sekanim, takze zadne hlceni a ucpavani). Tempomat jsem jen testoval a funguje v pohode...

host - 2.73 (?), 24.8.2012 23:19

Tak to Vám závidím udržovaný trávník, můžete sekat na polohu 1. Já jsem dnes sekal louku po cca 6 týdnech a můžu pouze na polohu 7. I tak to ale seče výborně. Ten otáčkoměr je výhoda - já podle něj seču a jak je někde hustší tráva, tak poklesnou otáčky a hned mu přidám plynu.

host - 64.22 (?), 28.8.2012 21:50
Jo jo je pravda ze sekam stale jen na polohu 2 nebo i 1.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz