Výběr postřikovače stromků
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 41.143 (?), 25.2.2014 21:04
Je to pěkné, ale co je Broadcast applications a Band and Direct Spraying
|
|
|
|
|
|
|
host - 105.132 (?), 26.2.2014 12:55
Poznate trysky fi marolex? Aka je ich kvalita a pouzitie?
|
|
|
|
|
|
|
host - 229.90 (?), 5.4.2014 19:45
Když jsem pořizoval postřikovač na zahradu, řešil jsem i poměrně velikou váhu přístroje s náplní, kterou musí člověk tahat na zádech. Přikládám pár fotek jak jsem to nakonec vyřešil. Třeba někoho inspiruji.
|
|
|
|
|
|
|
host - 229.90 (?), 5.4.2014 19:47
|
|
|
|
|
|
|
host - 229.90 (?), 5.4.2014 19:49
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 140.103 (?), 7.4.2014 6:08
Startování ze zad, lehoučký, obrovská nádrž, jednoúčelový a uzpůsobený pro danou činost narozdíl od Sola které je hybrid mezi postřikovačem a foukačem. Kdybych chtěl koupit postřikovač, pak výběr je jasný. Kvalita, zázemí, 5 let záruka, přijatelná cena, minimální spotřeba, zkrátka top produkt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 174.74 (?), 7.4.2014 7:32
zaujimave ze vsetci co chcu predavat postrekovace tak opticky farebne kopiruju SOLO... cerveno-bielu. To Solo ma ak poznavaci znak uz skoro 60 rokov...90% ciny je v tychto farbach. A skuste pan odbornik konkretne popisat vase tvrdenie u SOLO..hybrid medzi postrekovacom a fukacom... na to si kupim listok do prvej rady co sem date za nesmysel.
|
|
|
|
|
|
|
host - 18.68 (?), 7.4.2014 7:43
No, není to dotaz na mě, ale zareaguji. Červená barva je velmi důležitá, je to hlavně bezpečnostní a orientační barva. Proto např. i profi nůžky na stromky jsou dnes vyráběny v této barvě, abyste je našel co nejdříve, pokud Vám nevědomky spadnou v sadu do trávy. Co Vy považujete za nesmysl je nesmysl jen pro Vás. Ten postřikovač má perfektně štelovatelné koncovky a protože čerpadlo udělá pořádný tlak, tak můžete zcela bez problémů stříkat v sadech do hodně velké výšky, kam běžné postřikovače nedosáhnou ani náhodou a musel byste na to použít jen rosič. A startování na zádech je naprosto vynikající věc. Stanislaw
|
|
|
|
|
|
|
host - 174.74 (?), 7.4.2014 8:43
Solo tlaci 30atm, aky vacsi tlak si potrebujete nastavit... asi neviete co Solo ponuka v prislusenstve... regulacia trisiek je malo /ma to aj Solo/, skuste pozriet co SOLO ma k 433...to nema ziadny iny postrekovac inej znacky... kombinacia vyhovie vsetkym, zeleninarom, zemiakarom, vinohradnikom, v ovocnych sadoch do vysky, /len kombinacia predlzenia je dlha 4,30m a v ruke je koncova triska az vo vyske 6m+ dostrek dalsich 3-4m/ a dokonca mozem pouzivat aj vo folii a skleniku tym ze mam k dispozicii tlakovu hadicu az 10m. Ale stale cakam na zodpovednu odpoved k hybridu u Sola, postrekovac-fukac. Toho som sa chytil a som zvedavy ako to bolo myslene.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|