Vyber kosacky

host - 15.114 (?)
23.1.2011 18:04
Mimo nepodstatného mulčování a bočního výhozu, který jsem nikdy nepoužil má Hecht několik výhod. Vrchní část koše je krytá takže při sekání v létě za sucha vám prach nebude lítat přímo do očí a do pusy, můžete si nastavit výšku madla což jsem vzhledem ke své výšce uvítal, na levé straně jsou kola v zákrytu s okrajem nože a tak můžete pohodlně sekat až u plotu nebo pevné vyšší překážky, přední madlo je pohodlné pro přenášení, nakládání, otáčení sekačky. Horní panel je tady spíš na okrasu. Nevýhodou Hechtu je vyšší cena. Mám ji od června a nemám k ní výtku. Jen rada na závěr počkejte si na nové modely a ceny pro rok 2011 Zatím jsem na internetu novinky nenašel.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 218.130 (?), 23.1.2011 16:50, zobrazeno: 5336x
Dobry den, planujem na jar kupu novej kosacky. Kosit budem okolo 700m2 pravidelne raz za 7-10 dni. Do uzkeho vyberu som vybral Stiga GTM Profesionál 460 S B a Hecht 549 SWB. Mulčovanie a bočne vyhadzovanie nie je pre mna podstatne. Ak mate niejake skusenosti s niektorov z tychto kosaciek prosim podelte sa snimi. Popripade odporucte nieco ine v podobnej cene za odpovede vopred dakujem. Marco

host - 15.114 (?), 23.1.2011 18:04
Mimo nepodstatného mulčování a bočního výhozu, který jsem nikdy nepoužil má Hecht několik výhod. Vrchní část koše je krytá takže při sekání v létě za sucha vám prach nebude lítat přímo do očí a do pusy, můžete si nastavit výšku madla což jsem vzhledem ke své výšce uvítal, na levé straně jsou kola v zákrytu s okrajem nože a tak můžete pohodlně sekat až u plotu nebo pevné vyšší překážky, přední madlo je pohodlné pro přenášení, nakládání, otáčení sekačky. Horní panel je tady spíš na okrasu. Nevýhodou Hechtu je vyšší cena. Mám ji od června a nemám k ní výtku. Jen rada na závěr počkejte si na nové modely a ceny pro rok 2011 Zatím jsem na internetu novinky nenašel.

host - 218.138 (?), 23.1.2011 18:57
Ja davam prednost odskusanym modelom ako novinkam. U noviniek clovek nikdy nevie ako to bude kosit a zbierat travu.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz