:D bunny kupoval malotraktor za 3000skk (slovom tritisic skk), to co bunny potrebuje, ten malotraktor ma... nepotrebuje hydrauliku, nepotrebuje za to rotovator, ani super brzdenu vlecku a nepotrebuje vediet na co su vsetky tie "packy", hlavne je ze to pracuje 15 rokov, ze to nemalo ziadnu poruchu, ze to nepyta dalsie investicie...
hlavna je spokojnost uzivatela, ja spokojny som, tak nie je o com...
pani pochopte, ze ked vec pracuje tak ako ma (ak by som nieco robil zle, tak by sa to za 15 rokov prejavilo, verte mi), tak nie je dovod na paniku... kazdy z vas urcite mobil a ruku na srdci, s urcitostou viete a pouzivate kazdu aplikaciu v tom telefone? ja sa priznam, ze nie, viem, ze je tam vela veci, ale ma netrapia, lebo nemaju vplyv na moj komfort a som spokojny... to iste aj s malotraktorom, som spokojny, to co potrebujem tam ovladam, to co nepotrebujem tak je mi lahostajne... a ruku na srdce, kto z vas by nekupil taky malotraktor za 3000skk??? v tej dobe sa predavali za 70-1000000 skk a vedel som, ze ja nebudem potrebovat ani vyuzivat prislusenstvo, teda dodnes tvrdim, ze to bola najlepsia kupa... jedina vec, ktora mi chyba su zavazia na kolesa, lebo je to lahky malotraktor...
ano, tv420 je silnejsi ako TK14...