T4-K14
Včera jsem si udělal radost a přivezl si malotraktůrek t4-k14. Samozřejmně bez jedinné dokumentace. Prostudoval jsem tuto diskuzi a začal zkoušet ovládání malotraktoru. Našel jsem zapínání a vypínání předního i zadního pojezdu. Páku zapínání motorové závislosti, páku řazení rychlostí, páku vpřed a vzad. Nožní páku uzávěrky předního diferenciálu. A mám problém. Neumím zapnout náhon na zadní kola tak, aby zabírala současně s předníma. Je na to ještě někde nějaká páka? Například jsem vypnul přední pojezd, zapnul zadní pojezd zasunutím páčky, zařadil rychlost a nic. Traktor se ani nehne. Když jsem zapnul motorovou závislost, tak traktor se mnou začal uhánět na 4, přesto že jsem měl vyřazenou rychlost. Úplně to odpojilo převodovku s ovládáním rychlostí chodu vpřed a vzad. Když jsem vypnul zadní pojezd vysunutím páčky, točil se jenom hřídel. To je asi tedy v pořádku. Ale jak to udělám, aby zabírala přední i zadní náprava, to tedy nevím. Taky jsem samozřejmě zkusil zapojit přední pojezd i zadní pojezd, zajel do mokra a prostě stále zabírá jen přední náprava. Pomóóóct. Prosím poraďte. Návod k obsluze jsem si už objednal. Díky.