Strunová kosačka Noell
|
|
 |
 |
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 220.253 (?) 25.6.2008 11:12
Jestli tam není možnost nastavovat klasicky (nízkoemisní karburátory, novější typy), tak to ponechte tak. Toto se objevilo na japonských strojích a postupně to přebírají/používají další výrobci. Změna nastavení se provádí v servise(alespoň u mého přístroje je toto uvedeno). Těch různých přístrojů a navíc v různých barvách to stejné, jinak se to pouze jmenuje je tolik, mnohdy se liší od sebe detaily. Zde je vidět na Vašem příkladu, co jste musel udělat pro to, abyste se dověděl základy, které by Vám solidní prodejce zahradní techniky vysvětlil a pomohl by Vám i další radou a příslušenstvím. Navíc po záruce budete někoho hledat, kdo Vám kosačku opraví, pokud k tomu dojde. Každý se nejprve zeptá, kde jste to koupil? To je nevýhoda, proti počáteční úspoře při nákupu. Je otázka jestli po pár letech vůbec něco seženete na opravu, pokud se vůbec vyplatí.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
bunny - Zlatý Zahrádkář (813) - 176.123 (?), 21.6.2008 21:38
J.S. - xxx.xxx.103.201 (1297), 21.6.2008 21:29
no vidite, to je uz iny styl :)
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
bunny - Zlatý Zahrádkář (813) - 176.123 (?), 21.6.2008 23:27
ale nie, neskusam to inac, len by som rad videl nazivo cloveka, ktory pise take a podobne prispevky na moju adresu, nic viac a nic menej...
J.S. - xxx.xxx.103.201 (1297), 21.6.2008 23:01
Mimo téma... Tak už jste v poslední fázi - začínáte to zkoušet jinak, nepotřebuji se s Vámi stýkat ani u kávy ani jinak. Nevím totiž, k čemu by mi to bylo.Já si od takových setkání slibuji - hlavně, že se něco dovím, nebo někomu něco poradím. U Vás nepřipadá ani jedna varianta... Tazateli se omlouvám, ale tento člověk asi utekl z psychiatrické léčebny a hodlá zasahovat do každého tématu, dokud ho znovu nechytí.
|
|
 |
|
 |
 |
|
bunny - Zlatý Zahrádkář (813) - 176.123 (?), 22.6.2008 1:44
Pravidla pro vkládání příspěvků
Toto diskusní fórum není platformou pro vyřizování osobních ani obchodních sporů.
Diskusní příspěvky nesmějí překračovat obvyklé zásady slušnosti. Příspěvky nesmějí být vulgární, hanlivé, matoucí, posměšné, naléhavé, násilné nebo drastické.
navrhol som osobne stretnutie na kave, na to ste zareagovali tak ako ste zareagovali, viac to neriesim... tiez nemam chut neustale porusovat pravidla, nie je to moje forum a ja som tu len host, tym sa ospravedlnujem timu zahrada.cz
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 116.34 (?), 22.6.2008 21:38
A vie mi niekto povedať, že ako poháňa motor vyzínaciu hlavu? Mám na mysli túto strunovú kosačku noell. Kosačka má delitelnú hriadel. Je tam nijaké lanko alebo niečo iné? Lebo keď som to pozeral tak je do tej hriadeli natlačená vazelína. Pýtam sa len pre zaujímavosť. Ak niekto náhodou vie tak nech napíše.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 116.34 (?), 23.6.2008 19:34
A môžem dať do tejto kosačky miesto tej originálnej 2mm struny aj tenšiu, mám namysli takú 1.5mm, alebo tam musí byť tá 2mm struna.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 116.34 (?), 24.6.2008 11:39
Ďakujem za vysvetlenie. Ale tenšia struna môže byť, nie?
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 116.34 (?), 25.6.2008 10:10
Pán J.S. pozeral som ten karburátor na kosačke a ja tam nevidím žiadnu skrutku na ktorej by sa dalo niečo nastaviť. Na mojom druhom podobnom stroji (tiež 2 takt) je skrutka na nastavenie bohatosti zmesi, ale na tejto kosačke noell nevidím žiadnu skrutku, takže neviem či sa tam dá niečo nastaviť.
|
|
 |
|
 |
 |
|
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 220.253 (?), 25.6.2008 11:12
Jestli tam není možnost nastavovat klasicky (nízkoemisní karburátory, novější typy), tak to ponechte tak. Toto se objevilo na japonských strojích a postupně to přebírají/používají další výrobci. Změna nastavení se provádí v servise(alespoň u mého přístroje je toto uvedeno). Těch různých přístrojů a navíc v různých barvách to stejné, jinak se to pouze jmenuje je tolik, mnohdy se liší od sebe detaily. Zde je vidět na Vašem příkladu, co jste musel udělat pro to, abyste se dověděl základy, které by Vám solidní prodejce zahradní techniky vysvětlil a pomohl by Vám i další radou a příslušenstvím. Navíc po záruce budete někoho hledat, kdo Vám kosačku opraví, pokud k tomu dojde. Každý se nejprve zeptá, kde jste to koupil? To je nevýhoda, proti počáteční úspoře při nákupu. Je otázka jestli po pár letech vůbec něco seženete na opravu, pokud se vůbec vyplatí.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|