Stihl FS87 4mix

host - 234.19 (?)
19.5.2021 8:23
Zdravim Má niekto skúsenosť s týmito motormi hlavne nastavenie Motor dobre štartuje aj akceleruje len pri plnom plyne ho pridusi Ako kedy to bolo moc bohaté.poradte ako to nastaviť alebo čo by s tým mohlo byť Je to Stihl FS130
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 76.242 (?), 19.5.2008 10:53, zobrazeno: 12844x

Dobry den,

chcel by som sa spytat ake mate skuesnosti s tymto krovinozrezom, jeho vykonom, otrasmi a pod...

ja som si tento krovinorez kupil pre nedavnom. Po prvom vyskusani sa mi zdalo, ze bezi na dost nizkych otackach pri plnom plyne a ze celkovy vykon toho krovinorezu je dost slaby v porovnani s nejakymi 'hypermaketovymi'.... V prilozenom navode som sa docital, ze je mozne korigovat vykon krovinorezu skurtkami ktore su na karburatore (samozrejme z vyroby by mali byt nastavene tak, aby to bezalo optimalne...). Konkretne hovorim o skrutne 'H' - ktora sluzi pre nastavenie vykonu v pripade ze sa kosi v inej nadmoreskej vyske (ak som tomu spravne pochopil). Tak som sa pozrel na tu skrutku na mojom krovinoreze a som zistil ze bola stiahnuta na mnimum. Tak som ju troska pootocil (3/4). Vykon sa viditelne zvysil, len mam pocit ze obcas z vyfuku pocujem mensie 'vybuchy' v pravidelnych intervaloch - pri stlacenom plnom plyne. Viete mi nieco viac povedat o tej skrutke 'H' a akym sposobom korigovat vykon motora...? Vdaka.

host - 90.168 (?), 19.5.2008 11:08

Hladejte dady na diskuzích seřízení karburátoru (do vyhledávače dejte třeba H L tryska). Vám doporučuji křovinořez před dalším použitím nejprve seřídit, jinak riskujete zadření. H šroub je pro seřízení max. otáček - nutný otáčkoměr, bez něj hrozí přetočení motoru a zadření.  Gl.

host - 3.130 (?), 19.5.2008 12:41

Slabý??? Oproti Fs 55 a Fs 80 je to brutálny výkon. Neviem čo od neho čakáte ale v danej kategórii je to špičkový stroj.Továrensky je nastavená  cca. na 9000ot/min kritické otáčky sú 10 500ot/min.Spokojne môžete nastavovať čokoľvek na  tomto stroji, len sa nedivte keď ho zlikvidujete a samozrejme sa potom rozčúľte na neakého predajcu že čo Vám to predal za zmätok.Pár dní robím z malými motormi a nedovolím si povedať niečo také že "mne sa vidí",zvyšovať otáčky na nezabehnutom stroji-prakticky istý prúser, cena 7-8 tis.

Jani

host - 209.65 (?), 19.5.2008 23:57

Pokud jste dosud pracoval s nářadím osazeným dvoudobým motorem, je logické, že se Vám čtyřtakt zdá "pomalý". Já jsem si při přechodu z OleoMac na Stihl FS 130 také musel chvíli zvykat.

host - 234.19 (?), 19.5.2021 8:19
Krovinorez Fs130 Vedel by niekto poradiť krovinorez štartuje dobre ale nejde do plných otáčok Pri plnom plyne nejde úplne do otáčok akokeby ho pridusilo alebo to bo moc bohaté triska H nereaguje.poradte ako to nastaviť poprípade kde by bola chyba Dakujem

host - 234.19 (?), 19.5.2021 8:23
Zdravim Má niekto skúsenosť s týmito motormi hlavne nastavenie Motor dobre štartuje aj akceleruje len pri plnom plyne ho pridusi Ako kedy to bolo moc bohaté.poradte ako to nastaviť alebo čo by s tým mohlo byť Je to Stihl FS130

host - 126.184 (?), 27.7.2021 6:26
Toto bola moja skúsenosť mám tiežFS131 a pri plnom výkone ho DUSILO a nemal tie potrebné otáčky. Potom som ho dal po dva a pol roku skontrolovať do servisu stihl. Skontrolovali aj ventily tie boli nastavené dobre. Potom ho nechali zahriať a nastelovali triesky len podľa mňa to ešte robilo pri plnom výkone tatata ešte viac a nemal vôbec výkon ledva že som pokosil 800 m štvorcových, podotýkam vždy davan novú zmes benznu a za nastavení som zaplatil 25€.Potom som to nastavil podľa seba L jeden aj štvrť otáčky a H dva aj pol skoro tri otáčky takto ide najlepšie. Sviečka je hnedá až do sivá..Dúfam že niečo vydrží. Ján

host - 229.239 (?), 15.10.2021 14:38
Zdravím nevie niekto ako by mali biť nastavené skrutky H a L na krovinoreze Stihl fs130 pretože krovinorez je vičistený iskru hadže a nechce neštartovať iba mokra sviečka
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků11:11
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz