Sníh je dnes nejistá komponenta a proto normálně uvažující člověk s běžnými příjmy si nekoupí frézu za 40.000 Kč. Mám 2 roky VeGA 551. Minulý rok jsem ji dost často používal - byl sníh, ke konci zimy jsem s ní odstraňoval i mokrý sníh. Bez problémů funguje. Komín se neucpává.Sníh odhazuje dostatečně daleko.Střižné šrouby mám stále původní. Motor ZongShen má po záběhu přijatelnou spotřebu.Jen se svíčkou byl po 1. roce problém, vytažená z válce dávala sice jiskru, ale motor nešel nastartovat. Dal jsem tam ekvivalent (levnější než orginál) podle servisu a s tou to jede OK. Firma z Číny, která vyrábí VeGA se specializuje pouze na sněhové frézy. Dělá i luxusnější frézy. Kdyby na bedně nebylo napsáno China, tak na provedení stroje bych to ani nepoznal. A těch cca 26.000 Kč oproti Husqvarně mi zůstalo v kapse.Ještě jsem k ní tenkrát dostal náhradní klínové řemeny, variátorovou gumu, 6 kusů střižných šroubů. Podobné sněhové frézy prodávají i v OBI či Polsku, ale s dílenským zpracováním VeGA se nedají srovnávat.