Snehová fréza benzínová
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 198.242 (?), 3.11.2010 9:50
Od roku 2007 používám Hecht 9562SE a neměl jsem jediný problém. Skladuji v nevytápěné garáži a když je 10st pod nulou natáhnu elektrický kabel ke stratéru a pohodlně otočím klíčkem a nastartuji. Záběr je ideální dvakrát jedu příjezdovou cestu tam a zpět. Odhoz super pokud nefouká vítr a není prašan. Nepracoval jsem s jinou frézou, ale klidně bych si tuto znovu koupil, Koukal jsem na netu ale ta co nabízí Déda nemá el. starter na 220V a to bych nechtěl Když je mráz tak je olej v motoru zatuhlý a nastartovat mechanickým starterem je námaha proti nastartování v létě nebo ted
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 239.112 (?), 7.11.2010 13:23
Na světě jsou dva klíčoví výrobci sněhových fréz - Ariens a MTD. Co skončil s výrobou motorů Tecumseh, Ariens dávala do fréz motory Briggs. Pro LCT se rozhodli pod tlakem snížení ceny. Část firmy LCT je v USA, pak v Austrálii, sídlo má v Šanghaji. LCT vyrábí motory 25 let. Kdo se bojí čínských výrobků, tak za chvíli skončí v jeskyni s pazourkem v ruce. Dnes se z Číny vozí celé technologie.Já sám mám sněhovou frézu 3 roky od firmy WUYI ZHOUYI, motor Zong Shen a funguje bez problémů.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 227.2 (?), 19.12.2011 14:36
Sel bych do Muray, ci Husgvarna, dvoustupnove a nesetrit na vykonu.Nejlacinejsi Muray, to by mela byti vyroba USA dvoustupnovy stoji cca.22 tisic KC.Nejaka ta Cina, nebrat a lacine frezy, nebrat,vetsinou k vzteku.Dobre jsou pasove, ale tj. o jinych penezioch, ty lacine pasove, vetsinou nebrat-problem s pasy.At vyberete a slouzi.Pokud by jste chtel Stigu, tak lacine modely, myslim tez Cina.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 187.34 (?), 20.12.2011 11:21
Murray se vyrábí v Souzhou blízko Shangaie Název továrny je Suzhou Murray Machinery Manufacturing. bohužel momentálně nefungují což není v číně nic neobvyklého a nedaleko odtud je továrna Husqvarny. Stiga má modely z Wuiy což je asi 300km na jih. Takže u levných fréz je to jedno všechny jsou na podobných základech a liší se v detailech jako je tvar rukojeti plechy na motoru(motor stejný). Prostě levnější výroba je tam odtud a je jedno jaké logo tam je nalepené jen za něj zbytečně platíte
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |