Sekačka s motorem Honda GCV 135

host - 28.74 (?)
18.11.2010 12:42
Symptom vypadá na přisávání vzduchu mezi karburátorem a hlavou motoru. Takže bych se podíval na to zda jsou v pořádku těsnění, izolátor karburátoru. každé poškození v této části má za důsledek problém s chodem a případné zhasínání na volnoběh, Dále je otázka jak byl ten karburátor důkladně vyčistěn. Pokud nebyla sejmuta plomba ze šroubku bohatosti směsi a tento šroubek demontovaný a tudíž nebyl vyčistěn volnoběžný obvod, problém se bude opakovat do nekonečna. Dále Vám doporučím vyměnit čerpací stanici a používat pouze benzín do 30 dnů stáří.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 74.34 (?), 18.11.2010 12:19, zobrazeno: 12754x

Loni jsem si koupil sekačku s motorem Honda GCV 135. Po cca 3 sekáních začala mít nepravidelný chod. V servisu vyčistili karburátor a bylo to v pořádku. Ovšem zase zhruba po měsíci se závada opakovala, motor má "pravidelný" chod pouze při sytiči. Na benzin mám nový plastový kanystr, používám nálevku se sítkem, benzin do sekačky čerpám u Agip, když čerpám benzin u svého auta. Poraďte co s tím. Záruční oprava se na to nevztahuje.  

host - 28.74 (?), 18.11.2010 12:42
Symptom vypadá na přisávání vzduchu mezi karburátorem a hlavou motoru. Takže bych se podíval na to zda jsou v pořádku těsnění, izolátor karburátoru. každé poškození v této části má za důsledek problém s chodem a případné zhasínání na volnoběh, Dále je otázka jak byl ten karburátor důkladně vyčistěn. Pokud nebyla sejmuta plomba ze šroubku bohatosti směsi a tento šroubek demontovaný a tudíž nebyl vyčistěn volnoběžný obvod, problém se bude opakovat do nekonečna. Dále Vám doporučím vyměnit čerpací stanici a používat pouze benzín do 30 dnů stáří.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 44.31 (?), 18.11.2010 19:32

Doporučil bych pořádně vyčistit karburátor, na ty příznaky je ten motor dost mladý, ale určitě nebude problém i to ověřit.

host - 74.34 (?), 25.11.2010 9:55

Dobrý den, děkuji moc za radu. Sekačku jsem měl v servisu u Mountfieldu a naúčtovali mi za to nekřesťanské peníze. Údajně čistili karburátor ultrazvukem. Bojím se to tam jít reklamovat, ačkoliv mám sekačku v záruce, abych nedopadl stejně. Benzin čerpám u Agipu, pumpa je dost frekventovaná, takže zde asi nebude problém v tom stáří benzinu.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz