Tak jsem pri praci zjistil, ze je praskle vicko od nadrze benzinu. Nevite o nekom, kdo dodava nahradni dily na tento stroj? Na netu jsem nic nenasel. Nebo o nejake vhdone nahrade? Nadrz je jina jak u babety, tam je bajonet a zde je zavit. Dekuji.
Tak jsem pri praci zjistil, ze je praskle vicko od nadrze benzinu. Nevite o nekom, kdo dodava nahradni dily na tento stroj? Na netu jsem nic nenasel. Nebo o nejake vhdone nahrade? Nadrz je jina jak u babety, tam je bajonet a zde je zavit. Dekuji.
Již dlouhou dobu používám motorový rotavátor PA 50 a jsem s ním velmi spokojený. Pokud jste zkontroloval elektriku a máte ji v pořádku, tak je chyba v motoru, který nemá kompresi. Podobnou závadu jsem měl taky. Vyměnil jsem píst a dosadil nové pístní kroužky a bylo po problému.
Dobrý den! Chtěl bych se zeptat na dostupnost náhradních dílů. Odlepilo se mi obložení spojkové čelisti a sháním čelisti nové. Nevíte někdo kam se obrátit?
Dobrý den chtěl jsem se zeptat zda někdo neví kde by se daly sehnat nějaké ND na ZVL Diamon (Rajec) Typ DHA 008/07 r.v. 1997
sehnal jsem a chci to trochu opravit zjistil jsem že je tam za potřebý vyměnít obložení na spojce a štípnute to opěrné kolo do kterého se zapírá spojka tak je častečně uštíple na hřídeli.