Zdravím všetkých a som rád že som sa dostal na túto stranku.
Kedže mi ukradli pred 3 rokmi systém VARI, (rotavator, prevodovu skrinu DSK-317 kosačku vyoravaci pluh, brány a iné príslušenstvo a samozrejme pohonna jednotka JIKOV) - tak to je už dávno všetko preč.
Tak som si teda po 3 ročnej odmlke s rotavatorom zakúpil v madarsku rotačný kyprič Misina Delta T-6,0D ktorý ma vyšiel na veľmi super cenu oproti cenám na slovensku.
Je to rotačný kyprič osadený motorom TECUMSEH centura 60 s výkonom uctihodných 4,7 kW (6,5 koní) čo je teda pri rotavatore doslova trhač nepooranej pôdy. má spotrebu 0,8 litra klutivóvaný chod a lahke štartovanie. rotavator má celkovo 6 nožov a po bokoch aj tie "kruhove taniere" a kryty nožov. musím povedat že je to fakt veľký pomocník v zahrade a s takím výkonom je to teda paráda. na stredných otáčkach rozbíjam neoranú zem no a na vysokých už ju potom len zjemnujem. nakoniec som sa na strankach predajcu dozvedel že to má radu bohateho príslušenstva ktore si iste dokúpim aspon niečo, to jest kolesá a vyoravačku ako prvé no a potom snad ešte vozík.
takže zatial plna spokojnost, ešte sa chcem spýtat či tu má niekto s touto radou rotavatorov skusenosti alebo s týmito motormi. diky moc.
tu su stranky predajcu
www.bszfarmer.hu/kapalogep.html
www.bszfarmer.hu/adapter.html
dakujem za odpovede a reakcie