rotavator Misina Delta T-6,0D

host - 41.146 (?)
2.6.2010 17:34

zdravim majitelov kf 04. Kupil som si pred casom rotavator KF 04 190 cm a chcem si dokupit prevodovku na orbu. Vie mi niekto sprostredkovat vlastne skusenosti s orbou?Nasiel som info ze pluh ku kf je urceny na orbu len do hlbky 10 cm, co je pre mna dost malo. ja mam stredne tazku podu, strukturnu a potreboval by som orat do hlbky aspon 15 az 20 cm. Nerad by som investoval do toho peniaze a potom zistil, ze mi to nestaci. Dakujem za odpoved. Julo

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
durkovic - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (121) - 23.222 (?), 9.3.2008 20:12, zobrazeno: 33901x

Zdravím všetkých a som rád že som sa dostal na túto stranku.

Kedže mi ukradli pred 3 rokmi systém VARI, (rotavator, prevodovu skrinu DSK-317 kosačku vyoravaci pluh, brány a iné príslušenstvo  a samozrejme pohonna jednotka JIKOV) - tak to je už dávno všetko preč.

Tak som si teda po 3 ročnej odmlke s rotavatorom zakúpil v madarsku rotačný kyprič Misina Delta T-6,0D ktorý ma vyšiel na veľmi super cenu oproti cenám na slovensku.

Je to rotačný kyprič osadený motorom TECUMSEH centura 60 s výkonom uctihodných 4,7 kW (6,5 koní) čo je teda pri rotavatore doslova trhač nepooranej pôdy. má spotrebu 0,8 litra klutivóvaný chod a lahke štartovanie. rotavator má celkovo 6 nožov a po bokoch aj tie "kruhove taniere"  a  kryty nožov. musím povedat že je to fakt veľký pomocník v zahrade a s takím výkonom je to teda paráda. na stredných otáčkach rozbíjam neoranú zem no a na vysokých už ju potom len zjemnujem. nakoniec som sa na strankach predajcu dozvedel že to má radu bohateho príslušenstva ktore si iste dokúpim aspon niečo, to jest kolesá a vyoravačku ako prvé no a potom snad ešte vozík.

takže zatial plna spokojnost, ešte sa chcem spýtat či tu má niekto s touto radou rotavatorov skusenosti alebo s týmito motormi. diky moc.

tu su stranky predajcu

www.bszfarmer.hu/kapalogep.html

www.bszfarmer.hu/adapter.html

dakujem za odpovede a reakcie

durkovic - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (121) - 23.222 (?), 31.3.2008 18:12

tak pridávam aj fotky rotavátora, u nás je to shodne s typom KF Dragon 65 ktorý stojí na slovensku cca 21 000, ja som ho kúpil v madarsku za polovicu, takže len take cenové porovnanie 

upload-obrazkov.imghost.sk/viewer.php

lamelové obloženie spojky na pohonnej jednotke

na rotavátory su zatial iba dokopy 4 nože, doba zábehu, po zábehu v prípade potreby môžem doosadiť ešte ostatné 4 nože ktore boli k tomu dodané, čiže to budu 4 neže jedna strana a 4 nože druha strana. a hotovo,

zatial max spokojnosť, aj s motorom, tých 195ccm je cítíť.

durkovic - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (121) - 41.80 (?), 26.3.2009 19:17
zdravím, chcel by som sa na niečo spýtat. Po zime plánujem zase naštartovať malotraktor a pripraviť zem pred jarnou sadbou. Motor mám doma a beriem ho tento víkend na záhradu. Je tu ale jeden problém, na jesen ked som motor niesol zo zahrady domov tak sa motor v kufri aura nejako naklonil smerom na hlavu valcu teda tam kde je sviečka. Mám silné podozrenie že sa do spalovacieho priestoru dostal pri prevoze olej. Preto sa pýtam ako si overiť či je naozaj v priestore olej a ako ho dostat s tamat pred naštartovaním motoru. Mam skusenosť že tecumseh ked má v spal priestore iba niečo malo oleja tak sa štartuje veľmi obtiažne a ked už chytí tak silno namodrale dymí a neche sa mu do otáčok. dá sa to zisti klasicky ako u 2T motorov že vyšrubujem sviečku a par krát zatiahnem za štartér? vyblafne prípadný olej vonku? dodávam že sa jendá o 4 taktný motor Tecumseh Centura 6HP s tlakovým mazanim. dakujem za cenne rady.

durkovic - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (121) - 145.78 (?), 30.9.2009 21:45

zdravím,

natočil som menšie video pri rotavarovaní tak sem davam odkaz, ked budem orať pridám video aj s oraním

host - 41.146 (?), 2.6.2010 17:34

zdravim majitelov kf 04. Kupil som si pred casom rotavator KF 04 190 cm a chcem si dokupit prevodovku na orbu. Vie mi niekto sprostredkovat vlastne skusenosti s orbou?Nasiel som info ze pluh ku kf je urceny na orbu len do hlbky 10 cm, co je pre mna dost malo. ja mam stredne tazku podu, strukturnu a potreboval by som orat do hlbky aspon 15 az 20 cm. Nerad by som investoval do toho peniaze a potom zistil, ze mi to nestaci. Dakujem za odpoved. Julo

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz