Prodejci stihl

host - 120.31 (?)
21.3.2010 7:39

Pane Radek můj první dotaz zněl kterou pilu by jste vzal na strom o průměru 60cm. Vy jste odpověděl že jsem se hloupě zeptal, ale mě zajímalo která pila je podle Vás vhodnější. A ta druhá otázka, to snad musí být každému jasný že je to ironie, protože mě to od Vás vyznělo tak že je 180 pro tazatele vhodnější. Jinak co se týče mého vztahu k prodejcům tak to se moc pletete já jdu do obchodu tak párkrát do roka a to jen pro olej a řetězy a že bych někam posílal nějakou kontrolu tak to by mě v životě nenapadlo a ani nevím jak se to dělá. Tak že ještě jednou mě šlo o to že tazatel udělal dobře že koupil MS 270 a ne MS18(1), mimochodem ta cena je podle ceníku stihlu.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 160.168 (?), 20.3.2010 18:26

A napadlo někoho z Vás že jsou i tací prodavači co nikdy neviděli strom na živo?A neví co je kubík a prm???A to myslím vážně...To neznamená že když prodává zahradní a lesní techniku že ví o co jde!!!

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 126.107 (?), 20.3.2010 19:21
Jestli je to tak, potom se netové hvězdy nemají za co stydět, ba právě naopak.

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 21.3.2010 7:09

Pane anonyme 120.31. Jste takový b... doopravdy, nebo to jen děláte ze snahy být zde zajímavý? Případně pocitu "jak jste mi to nandal "? Váš dotaz zněl : " A ještě dotaz když půjdete kácet strom o půměru 60cm a budete mít pouze pily MS180 a MS270 kterou pilu si vezmete." Odpověděl jsem vám a nejen já. Ovšem s tématem měla společné pouze ty modely, jinak nic! Tím co jste napsal v posledním příspěvku, jste potvrdil, že z vás asi mají "radost" v každém obchodě! Něco jako : " Přijde pán do drogerie a ptá se, máte červenou papriku? Ne., tu vedou v zelenině. To nevadí, tak mi dejte kilo hřebíků!" Klasifikace zákazníka - vys... ák s potřebou léčit si mindrák! Kdo, kde v tématu napsal cokoliv o přesném finančním obnosu? Víte kolik let zpět to je co stála MS 180 kolem 6 500,- Kč? Co má společného výběr doma připravených dvou modelů s finanční částkou? Nejspíš budete ten typ, který jsem popsal jako "kontrolora ČOI "!!
Pro 160.168 - nepředpokládám, že u dvou prodejců pracují lidé, kteří se ještě v životě nepotkali se stromem. Pravdu ale máte, dnes tuto práci občas dělají různé existence.

host - 120.31 (?), 21.3.2010 7:39

Pane Radek můj první dotaz zněl kterou pilu by jste vzal na strom o průměru 60cm. Vy jste odpověděl že jsem se hloupě zeptal, ale mě zajímalo která pila je podle Vás vhodnější. A ta druhá otázka, to snad musí být každému jasný že je to ironie, protože mě to od Vás vyznělo tak že je 180 pro tazatele vhodnější. Jinak co se týče mého vztahu k prodejcům tak to se moc pletete já jdu do obchodu tak párkrát do roka a to jen pro olej a řetězy a že bych někam posílal nějakou kontrolu tak to by mě v životě nenapadlo a ani nevím jak se to dělá. Tak že ještě jednou mě šlo o to že tazatel udělal dobře že koupil MS 270 a ne MS18(1), mimochodem ta cena je podle ceníku stihlu.

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 21.3.2010 9:29

Opravdu musím stále kopírovat dotazy pro doložení formulace a z ní vyplývající odpovědi? Tu přesnou, vaši, jsem napsal! A takto podobně to je i s tím příměrem vašeho "oblažování " obchodníků. Zda chodíte jen pro olej a řetězy, není rozhodující, chodíte pro potraviny, oblečení atd.. Dotaz pojednával o MS 180, nikoliv MS 181! Vtip, napsaný jako specifikace zákazníka zde přesně sedí, včetně nepochopení smyslu "kontrolora ČOI"!

Jinak MS 180 je pro výrobu paliva v objemu 15 kubíků dostatečná, nikde jsem ale nepsal, že je vhodnější než MS 270 a také dotaz zakládající toto téma tak nezněl! Pokud dva autorizovaní a navzájem nezávislí prodejci tuto pilu nabídli, pak asi bude dobré se zamyslet proč. Jak vám vyzněla má odpověď na váš dotaz, mi už je vcelku jasné! Přečtěte si ji ještě jednou a pozorněji, pomalu.

Za přání děkuji, ale tím to už nezachráníte!

host - 25.202 (?), 21.3.2010 20:51

zdravím všetkých, ja mám už asi10 rokov najmenšiu pílu, STIHL 017,na ktorú som si dokúpil lištu 35 cm s väčšou reťazou, už som ňou rezal aj orech, agát, buk a pod.Priemery aj 60 cm.Veľa do nej netlačím aj keď to trvá dlšie ale popílim všetko čo treba.Kupovaná bola v Rakúsku, za 7200sk! Dá sa urobiť muzika aj za málo peňazí.

host - 132.145 (?), 20.3.2010 18:46

Proč pořád podstrkujete tesařům MS 180. Já osobně znám tesařů kolegů asi dvacet a většina používá lehké profesionální pily a né hobby šudlátka jako je MS 180 nebo 170. Jde hodně i o prestiž, přece pila je součástí image každého řemeslníka a pořádný stroj může zvednout i ego. Navíc MS 180 je na tesařinu kde se pracuje s hranoly např. 20 x 20 cm. opravdu slabota.  Michal

host - 11.107 (?), 20.3.2010 19:01

Image neimage, kdyby přijel tesař třeba v mercedesu a sfušoval páci je u mě fušer ať dělá s čím chce. Buď to to sedí a nebo je po tom h... o. Nic mezi není. A ego? To ať si zvedá jak chce a čím chce. Je to na něm. Já myslím, že zákazník hledí na to jak řemeslník dělá, podle toho platí a ne čím dělá.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 126.107 (?), 20.3.2010 19:14
To je pravda, ale občas nějaký movitější má pil víc a používá tu, která mu na danou práci vyhovuje nejvíc.

host - 59.37 (?), 20.3.2010 21:14

je to rok co jsem dělal novou střechu a tesaři měli taky ms180 tak jsem si ji zkusil i když jsem měl v ruce předtím jen pilu HQ, ale po velmi zlé zkušenosti s křoviňákem u odborníků HQ mi tato značka nesmí ani před dům. Zpět ke stihl, nakonec jsem koupil MS230 dělám kolem 10m dřeva k úplné spokojenosti.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz