Parkside

PedroKV - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (127) - 184.232 (?)
13.5.2010 20:00
já poslední dobou beru hodně věcí z Lidlu právě téhle značky. Je to prý kopie Bosche, vyrobená jak jinak než v Číně. Zkušenosti dle diskusí jsou pozitivní, cena oproti boschi poloviční, příslušenství často stejné.

Teď mají pokosovou pilu s laserem a kotoučem 210mm. Trošku mě teda zatrnulo, když jsem viděl na boku krabice nápis Einhell AG. Jinak na pohled stejná pokoska je k mání jako Woodster.

Flexu 230mm mám od loňska, něco už uřezala, ne nějak dramaticky, ale něco jo, řežu s tím hlavně beton a kámen a to dostávají brusky dost kopr. Dávám přes sání molitan, aby nešel motor hned do...

Výhodou je 3 letá záruka a to i když to koupíte ne přes Lidl, ale přes firmu p. Šimáka-autorizovaný servis pro ČR.

Jedinný výrobek, který mě zklamal byla oscilační bruska, taktéž kopie Bosche, akorát s jiným uchycením nástrojů a Boschácké tam nešly. Než zjišťovat, co tam bude pasovat, raději jsem ji nepoužitou vrátil. Byla za litr a byly k ní 2 nástroje a destička se šmirgly. Origoš Bosch je k mání za 2 litry.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

PedroKV - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (127) - 184.232 (?), 13.5.2010 20:00
já poslední dobou beru hodně věcí z Lidlu právě téhle značky. Je to prý kopie Bosche, vyrobená jak jinak než v Číně. Zkušenosti dle diskusí jsou pozitivní, cena oproti boschi poloviční, příslušenství často stejné.

Teď mají pokosovou pilu s laserem a kotoučem 210mm. Trošku mě teda zatrnulo, když jsem viděl na boku krabice nápis Einhell AG. Jinak na pohled stejná pokoska je k mání jako Woodster.

Flexu 230mm mám od loňska, něco už uřezala, ne nějak dramaticky, ale něco jo, řežu s tím hlavně beton a kámen a to dostávají brusky dost kopr. Dávám přes sání molitan, aby nešel motor hned do...

Výhodou je 3 letá záruka a to i když to koupíte ne přes Lidl, ale přes firmu p. Šimáka-autorizovaný servis pro ČR.

Jedinný výrobek, který mě zklamal byla oscilační bruska, taktéž kopie Bosche, akorát s jiným uchycením nástrojů a Boschácké tam nešly. Než zjišťovat, co tam bude pasovat, raději jsem ji nepoužitou vrátil. Byla za litr a byly k ní 2 nástroje a destička se šmirgly. Origoš Bosch je k mání za 2 litry.

host - 191.12 (?), 5.2.2013 18:15

Dnes (5.2. 2013) jsem byl v Bauhausu a na oscilační multifunkci od Lidlu jsou kompatibilní nástavce/díly od Bosch PMF 180E.

Pierre - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (183) - 102.149 (?), 7.6.2018 22:29

Zdravím,
chcem sa spýtať, nemá nemá niekto skúsenosť s chvostovou pílou parkside aku? Má byť teraz znova v akcii a zvažujem kúpiť. Aký je rezný výkon? S chvostovkou Makita s el. káblom som dokazal zrezať kludne 26 cm kmen.

Ale od parkside aku neviem co ocakátať.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025