Orebné návleky by pomohly a výrazně. Je třeba ale dbát zvýšené opatrnosti hlavně při otáčení. Orebné návleky zajistí dost dobrou záběrovou schopnost a při korekci a protipohybu obsluhy nic neproklouzne a lehce se stane,, že může stroj "utéct z rukou". Skratovací vypínač s pákou na levé rukojeti (mrtvý muž) je zde na místě. Samozřejmě pokud budou kola i s návleky obaleny a zalepeny hnojem či blátem může to znovu klouzat. Já orebné návleky mám a požíval jsem je. Nemám ale ten dnešní druh obručí na kolo. Šroubuji je z vnějšího boku k závažím čtyřmi inbus. šrouby. Nevím, jestli je to ve zkutečnosti nutné, ale u těch dnešních je postup nasazení upuštění kola, nasazení, přitáhnutí svíracích šroubů a nahuštění pneu. Myslím si, že pokud je vzorek pneu zánovní je toto nutné, ale nemám vyzkoušeno. Co ale mám vyzkoušeno je, že Vari, motor tehdy dvoutakt, s orebnými návleky dodá takovou tažnou sílu, že jsem ohnul u rádla na vyorávání brambor ten plocháč (nohu rádla) nastojato. Když jsem to vyztužil a kovář srovnal praskl závěs (nastavovací těleso). Svařeno - drží! Oboustranný pluh to dokáže ohnout v krku. To už není ale moje zkušenost. S Hondou jsem to ještě a raděj nezkoušel. Je třeba s tímto počítat a zařídit se podle toho. Taky na druhé straně nemá smysl tlačit Vari při orbě na to je tam motor. Určitou pomocí pro zmírnění odporu pluhu, zvláště v těžkých půdách, by mohlo být kolečko na patce pluhu. Toto domácí vylepšení nemám, protože čtyři kola na orbu jsou čtyři kola, ale zajímal jsem se tehdy o to a splaz se jen opíral o bok brázdy a patka šla těsně nad dnem brázdy a jelo to po tom otočném kolečku. To si myslím, že má něco do sebe.