nechápem mne tk4k14 keď nohou zapnem uzávierku na predný náhon a mám zasunutý zadný náhon tak mi tahajú len tri kolesá... tzn dve predé a jedno zadné... podľa mňa sa nedá zapojiť všetky štyri kolesá aby tahali...
Zdravím, nastavení větší dávky pro start je umístěno u vystřikovacího čerpadla, vedle hrdla na nalévání oleje do regulátoru otáček motoru.Dá se plný plyn a tlačítko se zamačkne.
Mě se tam vejde po horni rysku asi 1, 2 litru max.Dále bych chtěl podotknout, že otevírací tlak vstřikovací trysky je 140 bar = 140 atm = 14 MPa = 14000 kPa.
nechápem mne tk4k14 keď nohou zapnem uzávierku na predný náhon a mám zasunutý zadný náhon tak mi tahajú len tri kolesá... tzn dve predé a jedno zadné... podľa mňa sa nedá zapojiť všetky štyri kolesá aby tahali...
Obraťte se na Agrowest Přeštice, tam koupíte podrobný manuál se vší rozkreslenou dokumentací, návodem k obsluze a s možností podle manuálu nákupu kompletně všech náhradních dílů.
Zdravím... pred časom som si zaobstaral TZ4K 14 jednovalec r.v. 1990, trocha som sa ňom novzik kým povymienam všetok olej a spravím údržbu podľa možností. Zarazilo ma prekvapkávanie oleja z výfuka cez otvor asi na to určený, do akej miery je to normálne. ďakujem... Miro.