Oprava sekačky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 44.31 (?), 17.6.2011 22:40
Moje zkušenosti s motory Honda jsou takové, že ten jev náznaky střílení do výfuku jsou při přechodu z otáček běžné. Pokud takto bude kuckat ještě několik let, jsem spokojen. Nic jsem jiného od Vás nečekal, to jste už avizoval předem, moje zkušenosti se servisáky Vašeho kalibru jsou takové, že se jedná o pár závitů a naučené úkony cvičeného lidoopa. Jakmile dojde k něčemu, co dotyčný neviděl, hlava mu to nebere a vyjadřuje se, jako Vy. Mmch to video, které Vás nezajímá, tak se k němu nevyjadřujte x poznámkami a pochybnostmi o tom, co vidíte, nebo co možné je či není je zde.
|
|
|
|
|
|
|
host - 180.10 (?), 17.6.2011 23:25
Briggs a Stratton 35 Classic je klasický sekačkový motor, ale byl navržený i např pro lištové sekačky. Asi má mohutnější klikovku a nastartovat bez listu lze. Motor Tecumsech-taky ze sekačky mně nastartovat bez listu nejde. Nevím, kde udělali soudruzi z USA chybu, ale mně to nejde. I já jsem tomu nechtěl věřit a hledal jsem chybu v zapalování. j.s
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 218.131 (?), 18.6.2011 6:55
k tomu hadzaniu kluky len tolko : treba ju zmerat hodinami so stupnicou v mikrometroch. Takzvane hodiny je meradlo ktore sa pouziva v strojarskej vyrobe. Uchyti sa v tomto pripade na magneticky stojan a pomalym pootacanim vidim kolko hadze kluka. Ak je hadzanie vacsie ako 0,012 mm musi sa kluka vyradit. Aspon z vyroby nesmie ist s vacsim hadzanim. Tieto meradla a podobne maju mat,, kvalitne servisy,, strojarske dielne, sustrunici autodielne atd. a bezne sa daju kupit v zeleziarstve u nas som ich videl a nestoji to majland. Ja sa cudujem vsetkym skusenym mechanikom ze to nepouzivaju.
|
|
|
|
|
|
|
host - 218.138 (?), 18.6.2011 7:05
Nieco taketo: Magnetický stojan, PROMA SMG-3 a odchylkomer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|