Několik let kupuji u mountfieldu olej oleo mac prosint do křovinořezu. Olej sám je zelenomodrý. Prodávají ho v červené plastové lahvičce. Křovinořez funguje bez problémů a neporozuju ani žádné snížení výkonu. (To větší starost mám o převodovku na konci hřídele, ta bývá horká jako pláty na kamnech.)
Prosím o Vaše zkušenosti s tímto olejem pro dvoudobé vysokotáčkové motory (jinými slovy kdo kromě mě ještě zadřel pilu. přestože směs byla správně namíchána 1:50?) + jakou má mít barvu? Mám doma 2 balení se stejným kodem náhradního dílu a jedno je červeně zbarvený a druhý zeleno-modrý...
Několik let kupuji u mountfieldu olej oleo mac prosint do křovinořezu. Olej sám je zelenomodrý. Prodávají ho v červené plastové lahvičce. Křovinořez funguje bez problémů a neporozuju ani žádné snížení výkonu. (To větší starost mám o převodovku na konci hřídele, ta bývá horká jako pláty na kamnech.)
Používám tento olej do křovinořezu Oleomac. Olej je zelenomodrý. Používám benzín speciál a olej ředím 1:50. Křovinořez už mám 11 let a nemůžu si stěžovat. Sekám přes 2000m2 2x až 3x ročně.