Jsem v trochu podobné situaci, jenže možná o něco trochu dál. Podle mne hlavně záleží co vše traktůrek bude dělat. Já jej primerně kupoval na sečení, jenže pak jsem zjistil, že jej využiji na tahání káry pro převoz dřeva/ naštípaného/ ze zahrady do dvora / sice jen cca 100m - ale ohromná úspora práce a času. Dále káru využiji na svozovoce, listí, ořezaných větví, poražených stromů na zahradě, stolů do hospody... Dále jej plánuji využít při úpravě trávníku/ válcování a provzdušnění/, možná odhrnout sníh, zametací adaptér na bordel a listí. No a jak bych takto pokračoval, tak zjišťuji, že mnou již zakoupený nebo Vámi plánovaný minitraktor zvládne sečení a dost. Při pohledu na rám/ slabostěnné trubky průměru cca 25 mm, sešroubováno čínskými šrouby M6/ tyto traktůrky jsou opravdu sekačkou se sedačkou, avšak nazývat je traktůrky je urážkou pro opravdové stroje. Takže taky hledám rozumy, ale jde hlavně o použití- pokud pouze sekat _ ANO, ale pokud od tohoto stroje chci více musím se poohlídnout v jiné kategorii/ např s 3 bodovým závěsem, hydraulikou, vývodovým hřídelem- ale zase jsem s cenou někde jinde.