Dobrý den.Uvedený typ mulčovaše mám cca 5 let a jsem s ním spokojen.Seču s ním pravidelně svoji zahradu u lesa o rozloze cca 4000 m2 - 3x ročně..Na uvedenou plochu je tento typ na hranici výkonu.Vhodnější pro mě by byl model 600. Ale dá se to zvládnout v pohodě i tak.Praktický hodi nový výkon je cca 800m2 za hodinu.Výška trávy dle hustoty cca 60 cm, pří řidším porostu i 80 cm.Pokud s tím vjedu do opravdu hodně hustého porostu(ostřina, husté trsy apod.) normálně hurikána trochu na řídítkách přizdvihnu, abych mu odlehčil pro daný případ a jedu dál.Výkonově pro pravidelně sečené plochy stačí.Jde o to, že na větší ploše budete se silnějším typem postupovat rychleji, a to k vůli převodovce a možností dle porostu jet rychleji, Na plochách do 3000 m2 to vyjde na stejno.Co se týká kvality, tak sním nemám žádný problém, kromě 1x výměny lanka pojezdu, jinak je spolehlivý a dobrý. Při dnešní nabídce bych si jej koupil znovu. Pokud máte nějakou konkrétní otázku, klidně se zeptejte, rád Vám odpovím.
MB