Dobrý den,
dnes již vlastním dvě UNI, jeden čtyřtakt a jeden dvoutakt. Ten první byl původně také dvoutakt, ale byly sním problémy, zapalování,příděratd. Problém byl v tom, že jej používám k sečení s mulčovačem-potřeba plný výkon po dlouhou dobu. Po první Go motoru jsem to vzdal a nechal tam dát 9 hp profi motor Briks za cenu 24500,-(včetně přestavby).Chtěl jsem silnější, ale nebylo už více peněz. No a náhle bylo po všech problémech. Super výkon, spolehlivost,jen při mulčování chybí ty vysoké točky z dvoutaktu, ale není to tak strašný(sekám s ním trávu 1,5 m vysokou na 4 hav kopci) Stroj mám cca 4 roky. Druhý dvoutakt jsem zakoupil loni a je to první dvoutakt co je no problem-start na drc, vydrží, no zatím paráda.Mimo to mám k nim veškeré příslušenství i je to, které se dělalo jen na pokus a na rotavátorování i seč používám redukční kola 1:3 z MF 70. Je to bomba, pojezd je minimální, ale přídavné zařízení jede na plné točky-dokonalá práce.Při normálních malých kolech je rychlost cca 1,5km a to je na přípravu půdy i mulčování dost rychlé. Jinak mám rotavátor menší i větší, mulčovač, bezprstou kosu-budu předělávat na aktivní rovnačku terénu, sněhovou frézu, pluhy, brány,vozík, vyorávač,dva zametací kartáče, Nyní budu dodělávat vertikutátor a drážkovač.
Jr