Tak z moutfieldu mám sekačku, motorovou kosu, vertikutátor,štěpkovač, pilku na větve.Ano tak dlouho mi trvalo, než jsem došel k názoru, že jsem s nimi skončil.Proč?No protože věřim tomu, co tu lidi píšou.Prostě všechno co se v záruce rozbije, tak nesprávným používáním.Ani u jedné věci mě neupozornili, že pokud chci sedmiletou záruku, tak to tam musím vozit na prohlídku.Ano vrána k vráně sedá(Acer)Ještě k tomu internetovému obchodu a kamenému krámku.Například kotel Dakon Max25.V krámku 24000Kč a na internetu 16000kč.Kde by jste si ho koupili?Pokud by byl problém, tak jako tak ho řešíte s jedním člověkem.Ať ho koupíte kdekoliv.Jeden den mu napíšete mail, že vám nejde teploměr a on vám druhý den zavolá a vyřeší to.V MO jsem chtěl destičku do štěpkovače ATIKA.Tím že jsem to měl rozebrané tak jsem věděl, jak to vypadá.Prý to nemá a až to po objednání přijde tak mi zavolá.Nechal si to ukázat v katalogu a na požádání mi zjistil cenu.Když řekl že to stojí stovku, hned se mi to zdálo nějak málo.Do třech dnů mi přišla SMS, že to došlo.No on samosebou neobjednal tu co jsem mu ukázal v katalogu, ale tu co nesprávně vyčetl z ceníku na novější typ?No kdyby se nestalo nic horšího.Ta moje stála 450kč.Tu originál jsem podle ní nechal navařit hliníkem za stovku.No stejně mi leze celý štěpkovač krkem.I když jsem udělal nové futro na frézu ve víku, tak to co jde do převodovky vymezit neumím.Bude stálé už jenom slabé větve žvýkat, tak jako volné nůžky.Nebo se mýlím??