Mountfield nebo přes internet?
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 107.104 (?), 2.6.2009 20:55, zobrazeno: 31205x
Rozhoduji se, jestli koupit přes internet sekačku LTS 448 S HP5 (Motor Jirkov nebo možná AL-KO, na internetu to inzerují pokaždé jinak) se zárukou 2 roky nebo Oleo-Mac G 48 TBQ od Mountfieldu se zárukou 7 let. Cenově vyjdou po odpočtu ceny notebooku u MTF stejně, parametry jsou také téměř stejné, zajímalo by mě, kterou byste vybrali zejména z hlediska případné reklamace nebo servisu a nákupu náhradních dílů.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 48.118 (?), 2.6.2009 21:42
Zalezi na co premyslite ji pouzivat.Ja osobne bych koupil pres internet, ale i s vyhazovanim do boku.Nevim z ktereho mesa jste, ale v Polsku(tet je dobry kurz)jsou kvalitni sekacky, ale kupovat v prodejnach, ne na stancich, a cenove az o 2-5 tisic levnejsi.Ja osobne mam z Polska, s motorem brixx a... a mam ji pres 3 roky -pouze jsem vymenil kolecka, mam pole 72 aru, se sbernym kosem, bocnim vyhazovacen a mulcovacem.Vte dobe za 12 000.Tet je jeste urcite levnejsi.Ale jesli jdete po tom pocitaci-zalezi na vas.Reklamujou 7 let zaruky, ale kazdou opravu si clovek musi zaplatit.I skontrlolovani.Skusil jsem to na vlastni kuzi.Vsechno svedou na nespravne uzivani.G 48-cku muzete pouzivat maximalne do 10 cm vysky travy.Potom s ni to neujedete.Mounfild zhruba za 2 roky pravdepodobne zrusite.Motor maji sice dobry, ale vsa okolo je na jedno pouziti.Ale toto je pouze muj nazor.Rikam vse zalezi na Vas.Naschle
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 218.247 (?), 2.6.2009 22:02
Prosím jen nenakupujte takéto věci na internetu.Ponáč až se vám to posere tak nebudete moci mikomu vynadat, že vám prodali šmejda! Na takou věc je potřeba servis a určitě taky nějaký díly- nůž, filtr,... na internetu to nevyčarujou!
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 48.118 (?), 2.6.2009 22:10
S timto nazorem zase nesouhlasim, nebot,jak si kopi kvalitni sekacku, tak nahr.dily koupi v kazde prodejne se sekackama.Jak nuz, filtr,apod.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 218.247 (?), 2.6.2009 22:15
Já bych měl strach, že když se to celé vysype, že se nebudu mět kam obrátit. Po tom co jsme zažili s LCD telkou a reklamací tak jsem hodně opatrnej s nákupama na net. Určitě se vždy najde někde okolo prodejnička s usměvim prodejcem-mechanikem jenž poradí, poslouží,opraví.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 188.154 (?), 2.6.2009 22:17
Když si člověk nekoupí šmejda, tak není důvod reklamace. Navíc 7 roků záruku lze uplatnit pouze v případě pravidelného servisu. Dávat každý rok kolem 700 Kč v Mountpoli za servis mi přijde docela dost. Už tak mají nastavené dost vysoko - cena neodpovídá kvalitě nebo výkonu. Krom toho v dnešní době má hodně kamenných obchodů i eschop(tam mají lepší ceny). Pokud koupím nějakou věc v eschopu, tak mi pravidelnou prohlídku udělají v autorizovaném servisu (pokud to nevzládnu sám).
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 218.247 (?), 2.6.2009 22:29
Jasně, takže pokud je někdo kolem kamenná prodejnička tak tam zajedu a řeknu ja su Franta Kudlič a chci nějakou sekačku na tu mou zahradu tak ji připrav atˇvím jak to šlape... pak naložim, odvezu a kdyby něco, tak...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 121.155 (?), 3.6.2009 7:39
Nebo kupte kvalitní sekačku, opravdu kvalitní na internetu. Nejlépe v eobchodě, který má i kamennou prodejnu. A ve svém okolí jistě máte servisní prodejnu kam si toto zboží můžete chodit servisovat.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |