motorový postrekovač SOLO

host - 11.104 (?)
20.11.2007 21:20
Já používám motorvý SOLO 423 PORT a nesouhlasím  s pomluvou o vibracích. Jsou utlumovány čtveřicí prožin dostatečně. Také si myslím, že právě do vinohradu jsou tyto stroje ideální. Potřebujete snad postříkat list z obou stran, ne? To právě zajistí proud vzduchu v němž se list pohybuje a postřik ulpí na obou stranách listu. Proč by se jinak v sadech a vinicích používaly kruhové vzduchové rosiče. Stříkám s ním i mandelinku a i když se sková na spodek listu dostane zásah. Takže to, že vy nechcete motor. rosič neznamená, že volíte správně. Nemluvě o efektivitě práce. A hlučnost? Jasně že tam je. Vždyť motor o objemu 70 cm3 žene vzduchovou turbínu, ale není to nic co by mně připravovalo o uši. Holt je vidět, že zavrhujete něco, co jste neměl v ruce (na zádech).
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
sup - (1) - 69.1 (?), 20.11.2007 17:58, zobrazeno: 6579x
Dobrý deň,
uvažujem o zakúpení motorového postrekovača SOLO 432 a budem ho využívať hlavne na postrekovanie vinohradu. Typ 433 je síce výkonnejší, dosahuje  tlak 30 bar, ale je o 1.8 kg ťažší. Má niekto s týmito postrekovačmi skúsenosti? Nechcem  motorový rosič, veľká hlučnos a vibrácie.

host - 11.104 (?), 20.11.2007 21:20
Já používám motorvý SOLO 423 PORT a nesouhlasím  s pomluvou o vibracích. Jsou utlumovány čtveřicí prožin dostatečně. Také si myslím, že právě do vinohradu jsou tyto stroje ideální. Potřebujete snad postříkat list z obou stran, ne? To právě zajistí proud vzduchu v němž se list pohybuje a postřik ulpí na obou stranách listu. Proč by se jinak v sadech a vinicích používaly kruhové vzduchové rosiče. Stříkám s ním i mandelinku a i když se sková na spodek listu dostane zásah. Takže to, že vy nechcete motor. rosič neznamená, že volíte správně. Nemluvě o efektivitě práce. A hlučnost? Jasně že tam je. Vždyť motor o objemu 70 cm3 žene vzduchovou turbínu, ale není to nic co by mně připravovalo o uši. Holt je vidět, že zavrhujete něco, co jste neměl v ruce (na zádech).
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz