Prosím vás, chlapi, mohli byste mi poradit? Mám asi tři čtyři roky rotavátor s jednoválcovým motorem Tecumseh. Takový malý prďola to je. Vždycky šlapal jako hodinky, chytá na jeden zátah. Na jaro jsme prokypřili záhony, všechno OK. Včera jsme ho zase vytáhli na světlo boží, nastartovali a ouha. Sám od sebe si ubírá (a přidává) otáčky a to tak, že skoro zdechne. V pravidlených intervalech, nahoru a dolů a nahoru a dolů. Tak jsme hledali, v čem je zakopaný pes. No a pak jsme zjistili, že se sám pohybuje bowden jdoucí od (já se fakt omlouvám za tak debilní popis, ale nevím, jak se tomu říká) toho bazmeku, na kterém se nastaví páčka při startu (max) a pak se otáčky tou páčkou sníží. Prostě to táhlo se hýbylo sem a tam. Můj pak pumpoval benzín tou pumpičkou, kterou si přes ¨gumový kloubouček 3x pumpnete před nastartováním a otáčky se stabilizovaly. Ovšem to by se asi dost blbě rotavátorovalo, žejo. Ledažeby nějaký dobrovolník běžel v podřepu vedle toho stroje a pumpoval. Nevíte prosím, co by to mohlo být za problém? Pokud by můj popis závady nebyl dostačující (a to asi nebude), zkuste mi položit doplňující otázky, dopíšu. Díky moc za radu!!