Který (levnější) křovinořez je vhodný?

host - 26.219 (?)
22.4.2011 8:46

Kupte si ABG 430, te to sice čína -kopie staršího japonce, ale celkem spolehlivý. Kromě tohoto stroje mám i mnohem dražšího Dolmara. V porovnání má ABG mírně vyšší spotřebu a vibrace, což mi vzhledem k hoby použití nevadí. Jinak ABG se vyrábí i pod jinými značkami při nepodstatných odlišnostech. Pro mne je důležitý servis a pro tento typ je bezproblémový. Soused má Stihl za 3x vyšší cenu a po vyzkoušení prohlásil, že pro jeho sečení by si příště koupil rovněž čínu. P.G.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 240.66 (?), 21.4.2011 15:48, zobrazeno: 4191x

Dobrý den,

získali jsme zahradu o rozloze cca 2500 m, dlouho na ní nikdo nic nedělal, takže je poměrně zarostlá. Kromě trávy jsou místy i desítky náletů (v rozměru tenkých proutků). Který křovinořez by byl nejvhodnější pro takovou práci. Bohužel si nemůžeme dovolit dát za něj víc než 10 tis. maximálně.

K. J.

host - 26.219 (?), 22.4.2011 8:46

Kupte si ABG 430, te to sice čína -kopie staršího japonce, ale celkem spolehlivý. Kromě tohoto stroje mám i mnohem dražšího Dolmara. V porovnání má ABG mírně vyšší spotřebu a vibrace, což mi vzhledem k hoby použití nevadí. Jinak ABG se vyrábí i pod jinými značkami při nepodstatných odlišnostech. Pro mne je důležitý servis a pro tento typ je bezproblémový. Soused má Stihl za 3x vyšší cenu a po vyzkoušení prohlásil, že pro jeho sečení by si příště koupil rovněž čínu. P.G.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz