Hlásím, že mi zatím fachá bez problému (kupoval jsem začátkem srpna 2013). Jediným problémem je startování po nějakém čase nečinnosti. Prý 10x zmáčknout primer (takový ten dudlík) před startováním. No, trvalo mi, než jsem pochopil, že to je cesta k úspěšnému "přechlastání". A následnému tahání za šňůru do bezvědomí :)
Kdepak, stisknu tak 1x - 2x, no prostě až se primerák naplní a potom na první-třetí zatáhnutí (asi podle nálady sekačky) chytne.
Je suprově výkonná, vůbec jí nešetřím (ano úděl levných strojů - těžko si získávají respekt uživatelův :)). Vibrace považuju za celkem rozumné, ale ten randál co vydává už tolik ne. Sluchátka nutnost.
Řidítka jsou standartně vystředěná, já si je posunul excentricky hodně na levou stranu, což mě osobně značně ulečilo manipulaci a taky záda děkují :).
Plast je po zahřátí opravdu celkem smrdutý, ale to tak nějak při práci nevnímám.
Jak už tu někdo psal, strunová hlava je tragická. Nasoukat do ní strunu, a hlavně, složit zpět do pracovní polohy je poměrně nadlidský úděl a vyloženě výzva, test nervů a hutné šikovnosti. Nehledě na to, že se tam 2,4 struny ani moc nevejde (kaufnul jsem strunu STHL nahoře v Chuchli a jsem s ní velmi spokojený). Jestli máe někdo typ na lepší hlavu než je ta dodávaná Lidlem, klidně po mě hoďte tipem :)
Za cenu, kterou za ní Lidl chce, mi nezbývá než doporučit. Nečekal jsem absolutně, že to bude takto výkonný strojek.
Děkuji za pozornost.