Je to vynikající stroj mám ho už 3 roky. Dobrá volba, Určitě volte pořízení křovinořezu v kamenném obchodě u autorizovaného prodejce a ne po internetu. (záruka!?)
Je to vynikající stroj mám ho už 3 roky. Dobrá volba, Určitě volte pořízení křovinořezu v kamenném obchodě u autorizovaného prodejce a ne po internetu. (záruka!?)
Mohu jen doporučit v pátek jsem si ho koupil a dělal s ním celý víkend. Opravdu neobvykle nízká spotřeba a nálety do průměru 2-3 cm padají absolutně bez zaváhání.
Taky by mě zajímalo, kde zel. zahrada konkrétně na ty stihly "chodí"???Ale plagiáty to nejsou.Navíc nejsou vázáni prodávat "osobně",díky tomu, že nemají ofic. zastoupení.
konkrétně zelená zahrada tyto stroje kupeje od našich některých dealerů za nákupní cenu a nasadí si na to 5% rabatu ale musím vás upozornit že ze zelené zahrady jsou stroje bez záruky
ne bohužel jelikož jsem jeden z dealerů tak o tom mám nějaké informace zelená zahrada vám nevystaví ani orig. záruční list jen a pouze fakturu a záruky se nedovoláte