Křovinořez Spirit

host - 234.148 (?)
10.6.2012 14:09

Bohužial, alebo bohu vďaka ešte to nedošlo a asi to ani nedojde. Slovenský internetový predajca na telefonat odpovedal, že dodavateľ ešte nedodal. Na tu istú otázku mi český inter. predajca, ktorý dodáva slovenskému odpovedal že krovinorezy Spirit 138 B "se presouvají až na zari "- septembér. Budeme asi kosiť sneh, Inač "super internetový predajcovia" Čakáš 5.týždnov a ani ti neračia sami odpovedať, že nič ztoho nebude.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 145.89 (?), 16.12.2011 7:24, zobrazeno: 21829x

Po zkušenostech s křovinořezem Hecht a firmou Werco jsem se vrátil k ruční kose. Ale teď mi ve schránce přistála tahle nabídka: Čtyřtaktní křovinořez Spirit 138 B. Máte s tímhle vehementem nějaké zkušenosti? Uvažuji, jestli bych na to neměl zase nalítnout.

host - 171.59 (?), 3.1.2012 23:01

Požádal jsem firmu Spirit o informace na křovinořez Spirit 138 B. Tohle mi odpověděli.Dobrý den, italský výrobce uvádí tyto hodnoty:

Hmotnost (celková): 6,8kg, otáčky: 10.000/min (motor Honda GX35). Převod: hřídel.Dopravné a balné 300,-Kč. Záruka: dva roky

Servis: jsme pouze zásilkový obchod, servis u nás ve Strakonicích

Výrobek je složen ze standardních a běžně dostupných dílů, takže doporučujeme najít si soukromého opravce v místě bydliště i s ohledem na broušení žacího nože, u pily řetězu, u sekačky lišty, atd.

host - 130.97 (?), 4.1.2012 14:57

Panu 145.189. Myslím že by bylo nejlepší aby jste zůstal u kosy. Pokud máte představu o křovinořech takovou, že ze zkušeností s poměrně slušným křovinořezem s kterým jste se sklamal chcete koupit nějaký ze zásilkového obchodu, tak to bude lepší a předejdete zklamání. Prostě pro některé lidi je jakákoli technika zbytečná

host - 52.133 (?), 6.1.2012 11:13

Husqvarna 333R atd. a máte vystaráno... struna do 3mm a není co řešit - v případě delší a častější práce tříbodý postroj (s bederní pásem)...   Tydle levný klumpy sekají na prd a nic nevydrží...

host - 93.3 (?), 11.3.2012 22:53

pídím se po informacích a hlavně zkušenostech se čtyřtaktním křovinořezem SPIRIT 138B pokud někdo má zkušenosti prosím o ně děkuji

host - 211.228 (?), 29.5.2012 19:03

Mí rodiče si tento bazmekt koupili, zásilkově od nějaké Spiritgarden.cz, zalíbilo se jim to přes letáček.. Sestavení docela v pohodě a po nějaké chvilce laborování (jenom jsme byli blbí a nechtělo nám to nasávat benzín ale nic závadného), jsme to rozjeli.. Jenomže.. jak je ta tyč, ve které se přenáší náhon na samotný ten žací přístroj, strunu nebo ten nůž, tak to těleso, co ten náhon má přenášet, z obou stran chybí, nezapadne ani do motoru ani do té hlavice s tou strunou.. v balení není a bez toho je to nepoužitelné. Podle mě je to zralé na reklamaci ale nevím nevím.. Jinými slovy, o stroji jako celku, jak se s ním zachází, seče a podobně, nevím nic, nemůžu posoudit.. je ale lehký, zdá se že pěkně vyvážený, ale se zásilkou zklamání na druhou. Doufám, že jsem někomu pomohl :) 

host - 207.2 (?), 30.5.2012 13:12

Skus to reklamovať. Napíš ako si dopadol. Ja som si to objednal cez slovenského dodavateľa. Ešte mi to nedošlo, takže som zvedavý čo bude. Určite napíšem svoje skúsenosti.

host - 168.3 (?), 5.6.2012 21:06

Čakám na vaše skúsenosti, už to došlo? 4-takt, super cena - no bomba.

Ale neako tomu nemôžem uveriť, myslim tým letákovym ponukám.

host - 234.148 (?), 10.6.2012 14:09

Bohužial, alebo bohu vďaka ešte to nedošlo a asi to ani nedojde. Slovenský internetový predajca na telefonat odpovedal, že dodavateľ ešte nedodal. Na tu istú otázku mi český inter. predajca, ktorý dodáva slovenskému odpovedal že krovinorezy Spirit 138 B "se presouvají až na zari "- septembér. Budeme asi kosiť sneh, Inač "super internetový predajcovia" Čakáš 5.týždnov a ani ti neračia sami odpovedať, že nič ztoho nebude.

host - 111.157 (?), 10.6.2012 14:43

Už od začiatku ste nemali experimentovať a zájsť za predajcami solídnych značiek / HSQ, Dolmar, Jonsered, Stihl / so zaisteným servisom a predišli by ste sklamaniu... Každý z nich má široký sortiment výrobkov a určite by ste si vybrali pre Vás vhodný krovinorez.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Téměř 37 % Čechů kvůli cenám energií snižuje teplotu v domácnosti. 11 % z nich dokonce o 3 až 4 stup3.11.2024
MRAZUODOLNÉ TRUBKY31.10.2024
VÝPLŇ MEZI SCHODNICEMI31.10.2024
Téměř 37 % Čechů kvůli cenám energií snižuje teplotu v domácnosti. 11 % z nich dokonce o 3 až 4 stup29.10.2024
Železný kůň husqvarna15.10.2024
Železný kůň husqvarna15.10.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika