Křovinořez na kolech

host - 78.21 (?) 
10.7.2014 22:58

Presne tak. I automobilky jako treba SK a VW si u Cinanu urcuji zivotnost dilu a diktuji jim cenu. I tady neni zajem aby vyrobek o moc dlouho prezil zaruku.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Karelll - (37) - 140.103 (?), 21.7.2014 16:46

Tady ještě pár foto z úprav. Jinak po vyzkoušení 4 strunových hlav, zatím než vyzkouším další to u mne vyhrává jetfitka. S 4x4mm strunou nejméně vibruje, kupodivu ne jen hlava, ale spíše průměr a délka struny hraje velkou roli na vibrace. antivibrační systém jsem nakonec vyřešil tak, že jsem na oj řidíte připevnil silentblok z auta. Po úpravách které jsem provedl musím říct, že jako doplněk k rotační sekačce nebo místo bubnovky a různých vyžínačů na menší pozemky tento lehoučký stroj nemá chybu, dělat s ním, kde díky vyváženosti prakticky nic nedržíte a díky váze 8Kg ani nic netlačíte nemá chybu, je to paráda, můžu sekat hodinu v kuse a ani kapka potu nebo námahy, rozhodně doporučuji. Do jetfitky to sice chce o takových 5cm delší struny, 26cm je málo, chce to 31cm, struna musí čouhat z druhé strany kvůli vytažení a to zas sekací část je zbytečně krátká, ale to jsem vyřešil koupením struny v roly. Za mne yes

ZAmatér - (15) - 121.172 (?), 24.6.2023 18:59
Něco podobného pod značkou Zipper ZiMos 125 jsme koupili v 2016, motor 42 ccm, 1,25 kW. Taky k tomu měla spousta lidí připomínky a kecy, jako tady, i když nikdo z nich s tím nikdy nedělal ani u toho nestál. Zejména "užitečné" jsou připomínky profesionálů. Zkuste si posekat 16 arů ve svahu krátce po operaci páteře, pověste si křovinořez na kšíry a dělejte záběry, točte se v páteři. Dnes už bez problémů sekám i s křovinořezy na ramenou, ale Zipper pořád slouží, seká "svou" louku dva nebo třikrát v roce. Také jsem posunul kryt, aby strunou 3 mm hvězda sekal na průměru 65 cm, protože šíře podvozku je 60 cm. Fakt vysokou trávu to seká na půl záběru zprava, tedy asi 30 cm záběr. Člověk to tlačí pred sebou jako detský kočárek, nastavené otáčky a jen rychlosti pojezdu reguluji záběr. Poseču za hodinu 2 až 3 ary ve svahu kolmo na vrstevnice. Krom posunu krytu a výměny žací hlavy jsem musel taky svářením opravit/upravit podvozek a letos, po osmi letech, vyměnit spojku na motoru. Dětská hračka, páni profíci? Tak to nekupujte a sečte za prachy. My zahrádkáři si na své louky koupíme třebas takovéto křovinořezy na podvozku a budeme si hrát. Profesionálové a doplomovaní, držte se svých skript a osvědčených postupů, dosáhnete zaručených výsledků. My s netradičním myšlením se nebojíme experimentovat a něco i dodělat či upravit, nudnou rutinu klidně přenecháme vám. A jestli bych si podobný stroj koupil znovu? Již několik let ho mám v ještě zabalené krabici, nepotřeboval jsem z ní nic ani jako náhradní díly.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Pracovní stůl skládací26.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz