Křovinořez MTD 990 AST

host - 154.234 (?)
10.7.2009 12:59
Nemam s timto pristrojem zadny problem - vibrace nejsou, pokud jsou zkontrolujte spojeni trubek a lozisko. Popr jestli neni neco vykriveneho na hlave. - vykon: vcera jsem sekal 10 let nesekany pozemek, plny kopriv, bodlaku malin a ruznych malych sipku... slo to bezproblemu (akorat mi dosla struna a musel jsem si namotat novou) - napisy made in China (nevim nedival jsem se, ale je mi to burt, pokud to funguje a vydrzi to tak at je to klidne i z ruska) - popruh je opravdu trosku nevhodny - s postavou nic neudelate, radsi opravdu vyzkouset pred koupi, jestli je vyskove ok - aretace opravdu chybi - resi gumicka pres tu packu Strunu navlekam jednoduchym zpusobem 2.4mm (ctverec), zkusil jsem 2mm, ale ta byla slaba a byla brzo pryc. Strunu koupit spise pevnejsi (nekde oznacovana jako smart nebo profi jinde podle barvy zluta, oranz, cervena, seda) Nuz jsem vymenil za trizuby a ten jede bez problemu, keriky, stromecky to sviha dobre.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 29.121 (?), 20.1.2009 9:18

Právě MTD patří k těm, kteří vyrábějí v Číně motory a hodně kopírují od ostatních. Ani se pak nedivím, že stroje nestojí za nic.

host - 17.182 (?), 22.4.2009 9:43

MTD je klasický "no name" výrobce. Hned vysvětlím. Vyrábějí pro kohokoliv cokoliv. A na ten samej výrobek (sračku) jako je třeba Variolux hned lípnou jméno MTD nebo Bolens.

host - 96.10 (?), 22.4.2009 9:49

taky mám MTD, souhlas s vámi. mám asi 500m pozemek, musím to mlátit nadvakrát, protože by mi z toho upadly ruce. Trubač

host - 154.234 (?), 10.7.2009 12:59
Nemam s timto pristrojem zadny problem - vibrace nejsou, pokud jsou zkontrolujte spojeni trubek a lozisko. Popr jestli neni neco vykriveneho na hlave. - vykon: vcera jsem sekal 10 let nesekany pozemek, plny kopriv, bodlaku malin a ruznych malych sipku... slo to bezproblemu (akorat mi dosla struna a musel jsem si namotat novou) - napisy made in China (nevim nedival jsem se, ale je mi to burt, pokud to funguje a vydrzi to tak at je to klidne i z ruska) - popruh je opravdu trosku nevhodny - s postavou nic neudelate, radsi opravdu vyzkouset pred koupi, jestli je vyskove ok - aretace opravdu chybi - resi gumicka pres tu packu Strunu navlekam jednoduchym zpusobem 2.4mm (ctverec), zkusil jsem 2mm, ale ta byla slaba a byla brzo pryc. Strunu koupit spise pevnejsi (nekde oznacovana jako smart nebo profi jinde podle barvy zluta, oranz, cervena, seda) Nuz jsem vymenil za trizuby a ten jede bez problemu, keriky, stromecky to sviha dobre.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz